Mer trøbbel i vente for Rosenborg

Eirik Horneland er under hardt press etter Rosenborgs meget svake sesongstart i Eliteserien.
(Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix)

Eirik Horneland er under hardt press etter Rosenborgs meget svake sesongstart i Eliteserien. (Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Ubeseirede Sarpsborg 08 kommer til å gi Rosenborg knallhard kamp om poengene i søndagens Eliteseriekamp på Lerkendal.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige søndagsmeny:

Oddsdobbel Eliteserien: Har det endelig løsnet for Brann?

Oddsdobbel Eliteserien: Odd slår tilbake med seier

Oddssingel Eliteserien: Mer trøbbel i vente for Rosenborg

Oddsdobbel: Derby har alt i egne hender

Oddsdobbel: United kjører på fra start mot tabelljumboen

Oddssingel Premier League: Chelsea må jobbe for seieren

Søndagskupongen: Arsenal griper muligheten

Lotto: Syv nye Lotto-millionærer på lørdag

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss søndag. Det spilles tre kamper i Premier League og både Manchester United, Chelsea og Arsenal skal i aksjon. I Eliteserien skal det spilles seks kamper, mens det er sju kamper i OBOS-ligaen. Det er også siste serierunde i Championship i England og her startet samtlige kamper kl 13.30. Det er også toppoppgjør i Toppserien mellom Vålerenga og LSK Kvinner. Samtidig er det en rekke kamper i PostNord-ligaen og Norsk Tipping-ligaen. Og naturligvis er det fotball i både Serie A, La Liga, Ligue 1, Bundesliga og Allsvenskan.

NB! 54 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Rosenborg - Sarpsborg 08 U 3,25 (spillestopp kl 19.55)


Det er krise i Trondheim og etter fem serierunder står Rosenborg med fattige to poeng. Borte mot Molde sist søndag var kampen i realiteten avgjort allerede etter 27 minutter, da ledet Molde 3-0. Likevel var det en viss bedring spillemessig og Rosenborg hang bedre med i den kampen enn resultatet skulle tilsi. Begge hjemmekampene hittil er endt uavgjort etter skuffende prestasjoner mot hhv Odd og Strømsgodset. Birger Meling er ute på ubestemt tid, mens både David Akintola og Gjermund Åsen er usikre.

Sarpsborg 08 er faktisk det eneste ubeseirede laget i Eliteserien hittil, men Geir Bakkes gutter har kun vunnet en av sine fem første seriekamper. Den seieren kom hjemme mot Lillestrøm i den tredje serierunden. Skuffet med 1-1 hjemme mot Mjøndalen sist helg og tross at laget er ubeseiret ligger de helt nede på 8. plass. 1-1 i de to spilte bortekampene hittil mot hhv Haugesund og Bodø/Glimt. Jon Helge Tveita er eneste spiller ute for bortelaget.

6-1-0 på de sju siste tilsvarende på Lerkendal. Rosenborg har spilt uavgjort i begge sine hjemmekamper denne sesongen, mens Sarpsborg 08 har delt poengene i fire av sine fem kamper.  Alt tyder på at dette blir jevnt og uavgjort ser ut som et meget sannsynlig utfall. Oddsen på poengdeling er på fine 3,25 og spilles.

Klikk her for å levere dette spillet

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken