Etter 16 tomme år er det full fart ved den gamle skogskolen i Osen.

Søskenparet Wiggo og Irene Rønningen satser for fullt og vil bruke 12 millioner kroner på utvidelser og ombygging.

Fløterfestival

Men de mest spenstige tankene som Wiggo kan presenterer er en fløterfestival til neste år.

– Med de tradisjonene som er i Osen for fløting, kan vi lage en utrolig fløterfestival som vil trekke mye folk til bygda, mener Rønningen.

Detaljerte planer vil han komme tilbake til, men det er ingen tvil om at han mener alvor.

– Du vet, en får til det meste en ønsker å starte med. Så dette skal jeg virkelig jobbe for, sier Wiggo, og får samstemte nikk fra søster Irene, som er daglig leder ved senteret.

Kokken på plass

En av brikkene som har vært viktig for å øke aktivitetene ved senteret er en god kokk.

Nå er kokken ansatt.

Espen Brekke, som kommer fra Eidsvoll, er i full gang med jobben som villmarkskokk. I går hadde han det travelt med å ta med råvarer ut i kano for å servere en femretters til sultne turister.

Campingplass

En annen idé det jobbes for fullt med fra søskenparet Irene og Wiggo Rønningen er å få til en liten campingplass rett vest for senteret.

– Vi har ikke planer om en stor campingplass, men noen vogner og hytter vil det forhåpentligvis bli. Dette for å få enda mer trafikk til vårt vannsportsenter, som for øvrig har veldig godt besøk denne sommeren, sier Wiggo.

Siden Osensjøen Adventure as ble åpnet av søskenparet og fram til de ferdige ombyggingsplanene er gjennomført, vil det totalt være investert 12 millioner kroner, da inkludert kjøpssummen på én million kroner.