Det var strålende sol og mange hadde møtt fram.

Planen var å starte byggingen av banen våren 2020, men på grunn av pandemien måtte dette utsettes.

Det var derfor ekstra gledelig å få anlegget ferdig sent på høsten 2021.

I vår ble den siste finpussen av banen gjort på dugnad av medlemmene i klubben, og i dag kunne Elverum Golfklubb stolt vise fram resultatet.

Banen har 9 hull, som er varierte og med forskjellige utfordringer. Her er alle velkommen til å spille.

Starter bedriftsserie

– Minigolf passer for både små og store. Vi vil kunne tilby for eksempel barnebursdager og firmaevent, og i samarbeid med Elverumsradioen vil det bli arrangert bedriftsserie (Radioligaen) i minigolf, med kamper en gang i uken. Bare ta kontakt om du har et firma som ønsker å delta. Oppstart er 31. mai, opplyser Gunn Furuheim.

Anlegget har en kostnad på ca. kr 100 000,- per hull. Det er derfor mange å takke for at dette har blitt en realitet.

Sparebankstiftelsen og Norsk Tipping har bidratt økonomisk, sammen med lokale næringsdrivende som er sponsorer på banen.

– En spesielt stor takk til Rolf Storsveen i Elverum kommune som har vært til uvurderlig hjelp med søknader og godkjenninger. Daglig leder Frode W. Brun og administrasjonen som har stått på for å få dette i havn, sammen med styret og alle de flotte medlemmene våre som har bidratt med dugnadsarbeid, understreker Furuheim.

Engasjert varaordfører

Varaordfører Eldri Svisdal (SV) foretok den offisielle åpningen.

– Det var svært gledelig for Elverum Golfklubb at varaordfører Eldri Svisdal tok turen til oss, og at hun foretok den offisielle snorklippingen. Dette satte vi stor pris på. Hun var engasjert og interessert i det vi gjør på Elverum Golfklubb, og vi kunne fortelle at denne helgen er det både "Veien til golf"-kurs, og både trener 2 og trener 3 kurs. I tillegg er golfbanen fylt opp av golfere i alle aldersgrupper.

– Vi minner om at vi feirer åpningen av vårt nye minigolfanlegg med å tilby gratis spill 14. og 15.mai 2022, sier Gunn Furuheim.