For det var Kristian Kjellings blåkledde menn som var motstandere i Elverum Cups siste kamp.

Tidligere på formiddagen hamlet Michael Apelgrens Sävehof med Runar på overbevisende måte (36-29), og kunne ta fatt på den lange bussturen hjem til Sverige uten å ha avgitt poeng.

Runar kapret likevel andreplassen i turneringen etter å ha gruset DHK i sin semifinale lørdag.

Dermed måtte Elverum og DHK gjøre opp om 3. og 4. plassen.

Les også

Det Micke savner mest med Elverum, er også det han savner minst

Den var det altså de svarte og hvite som stakk av med, etter å ha levert godt keeperspill og kontringsshow i 1. omgang. Til pause ledet Elverum 19-13.

Denne gangen var det unggutten Simon Mizera som viste seg fram mellom Elverum-stengene - og sjøl om gutta fra Viken halverte forspranget til hjemmelaget, ble det en 31-28-seier til Børge Lunds mannskap.

- Synes vi spiller første 25 minuttene, byr ikke på mye i forsvaret. Har 18-10 en stund. Vi slurver litt på slutten av 1. omgang, og så slipper vi dem litt unødvendig til utover i andre omgang, oppsummerte Daniel Blomgren til klubbens egen Facebook-side etter matchen.

Svensken satte inn fire mål, og ga seg sjøl et "helt ok" for innsatsen mot DHK.

- Men det kjennes som jeg tar steg for hver dag som går, så det blir nok bra. Vi kommer mer og mer inn i systemene, og så skal vi jobbe videre for å få det til å sitte 100 prosent, sier svensken som roser unge Mizera for innsatsen.

- Han spiller en riktig fin kamp, og tar mange 100 prosent-muligheter som gjør at vi nesten ikke trenger å stå i forsvar, sier Blomgren med et godt glimt i øyet.

Til uka går turen videre til Danmark, der det skal trenes og spilles treningsmatcher i en hel uke.

Og etter det må og skal håndballgutta være klare til seriestart.