Espen Isaksære og teamet har kjørt Europa rundt i buss for å delta i rallycross for klassen 1600. Nå er sesongen over, og Flisa-gutten har høstet viktig erfaring fra de seks rundene han har kjørt.

– Denne sesongen har de profesjonelle teamene dominert klassen, og det har blitt vanskelig for oss som er amatører å henge med. Små detaljer og innstillinger får store konsekvenser når nåløyet er så trangt, skriver Isaksætre i en pressemelding.

Hans privatteam har gjort sitt beste, og alle involverte har stått på så hardt de kan for at Espen Isaksætre skulle stille best mulig forberedt til konkurranse. Driften er basert på frivillig innsats og dugnad hele sesongen gjennom, og teamet kan glede seg over at de har flere omganger og løp med sterke resultater.

– En 7. plass totalt viser at vi er blant de aller beste av dem som ikke tilhører noe fabrikk-team. Det er vi veldig fornøyde med. I tillegg tar vi med oss 2. plassen fra Portugal som sesongens beste resultat, oppsummerer teamet.

Nå jobbes det aktivt mot en ny sesong i EM og klassen Super1600.

– Håpet og drømmen er at vi klarer å få med oss nok sponsorer på laget slik at vi har mulighet til å kjøre mest mulig bil, men også at vi får viktig konkurransetrening. Vi jobber mot å kjøre full sesong i EM, men også for å få med oss flest mulig løp i NM for å stille sterkt rustet, skriver Isaksætre Motorsport i pressemeldingen.

Espen Isaksætre har også nylig inngått et samarbeid med Team#. Det er en ungdomssatsing for Møre og Romsdal fylkeskommune innen trafikk, og har som må å bidra til å redusere den potensielle ulykkesrisikoen blant ungdom. Det er et tema som ligger Espen Isaksætre hjerte nært, og som også harmonerer godt med hans jobb som trafikklærer.

– Samtidig prøver jeg å lokke flere til å begynne å kjøre på bane, forteller Isaksætre.

Isaksætre forsvarte NM-tittel