Gå til sidens hovedinnhold

Schjerpen tilbake til British GT

Artikkelen er over 3 år gammel

Aleksander Schjerpen returnerer til British GT og Century Motorsport. Der skal han sammen med Jack Mitchell ratte en splitter nye BMW M4 GT4.

Avtalen kom på plass like før påske, og dermed rakk ikke Elverum-gutten å kjøre det tradisjonelle åpningsløpet på Oulton Park.

I stedet får han sitt comeback i British GT på Corby’s Rockingham Motor Speedway, en bane som bør by på gode minner for Schjerpen, som ble nummer to sist han deltok der i 2016.

Schjerpen kommer fra en variert 2017-sesong, der han blant annet fikk konkurrert i en Lamborghini Huracán i Creventic 24-timersløpene på berømte baner som Imola, Circuit of the America’s og Dubai Autodrome.

Elverumsingen rakk også et engangsløp i British GT og Century, da bak rattet i deres Ginetta G55 GT3.

Og Schjerpen har fortsatt mye å utrette i British GT. Ifølge teamet er han mer enn klar for å returnere til Century Motorsport, ikke minst fordi han nå blir BMW-fører.

– Jeg er kjempeglad for å være tilbake i dette teamet. Vi har hatt mye suksess sammen, og jeg ser fram til å bygge videre på det vi har fått til tidligere. Det føles nesten som om jeg aldri dro, sier Schjerpen, og legger til:

– Jeg gleder meg til å sette meg bak rattet i en splitter ny BMW MF, og jeg tror vi kommer til å være med i teten fra starten av!

Hvordan det går, får vi vite allerede 29. april, da Schjerpen kjører på Corby's Rockingham.

Kommentarer til denne saken