Mange bruker romjula til å slappe av og spise god mat, mens andre må tilbake til jobb og hverdagen. Elverum NMK derimot, de bruker romjula til fart og spenning.

Romjulsrally 2017 er et nasjonalt rally bestående av 6 spesialstrekninger (SS), bundet sammen med transportetapper og en obligatorisk serviceplass på Starmoen Motorsenter Elverum. Løpet er 103,10 km totalt, hvor 54,20 km er fordelt på 6 spesialstrekninger.

66 deltakere er så langt meldt på rallyracet som starter formiddagen fredag. Racet starter på Starmoen og deltakerne skal deretter gjennom flere løyper før de til slutt ender opp tilbake på Starmoen motorsenter. Her vil det også være en 900-meterstrekning, publikumsetappen, hvor det er mulig å se bilene suse forbi.

Arrangørene gleder seg og håper på at flest mulig møter opp på rallyracet.

– Vi er veldig fornøyde med at såpass mange har meldt seg på. Og vi håper at enda flere kommer og ser på, sier arrangørene, før de legger til:

– Vi har sjekket løypene og alle prøvene har hard fin issåle i bunn, så alt ligger til rette for god kjøring.

Elverum NMK har også disket opp med tilrettelagt parkering, kiosk og speakertjeneste. Her er også start og mål samt serviceplass.