Musikk- og videosatsing

Nerd Nation Records heter et nystartet selskap som skal drive produksjon, distribusjon og promotering av musikk- og videopptak. Alexander Odden er daglig leder i firmaet som har forretningsadresse i Løten. Bent Anderson Stamnes er styreleder i firmaet.

Catrina starter nytt firma

Kafe Øst-driver Catrina Massafra i Elverum har startet et nytt aksjeselskap. Navnet på firmaet er Catmas Invest og har som formål å eie aksjer i andre selskaper. Selskapet er foretaksregistrert 27. juli.

Ny sportsbutikk

Fjelltid Folldal er et nytt aksjeselskap registrert i nettopp Folldal. Jan Kåre Lillekroken er styreleder for selskapet som skal drive friluftsbutikk/sportsbutikk i bygda.

Vidar starter nytt firma

Vidar Lerbak er daglig leder og styreleder i et splitter nytt selskap i Trysil. Lejo-eiendom AS skal drive elektrisk installasjon, samt annen virksomhet som faller naturlig inn under dette.

Nytt byggfirma

Åsen Bygg og Montasje AS er et nytt firma i Løten. Knut Erik Åsen er styreleder i firmaet. Formålet er å drive snekkervirksomhet, montasjehjelp, vask av driftsbygninger, maling, riving, betongarbeid og salg av bilpleierprodukter, med mer.

Hans Petter satser på eiendom

Hans Petter Wahl er styreleder og daglig leder i TK 50 Eiendom AS, et nystartet selskap på Rena. Selskapet skal drive kjøp, salg og utleie av fast eiendom.

Satser på drosjevirksomhet

Abdirahman Mohamoud Guled har startet et nytt enkeltpersonforetak i Elverum. Navnet på foretaket er Abdirahman Guled og formålet med foretaket er drosjevirksomhet.

Skal investere

Jopa AS er et nytt aksjeselskap i Løten. Selskapet skal investere i aksjer og eiendom, samt være et holdingselskap. Jonas Palerud er styreleder.

Tilbyr vaktmestertjenester

P. Choina Vaktmestertjenester er navnet på enkeltpersonforetaket til Pawel Maciej Choina i Slettås i Trysil.

Matvogn på plass

Aommie Amundsen er navnet på et nytt enkeltpersonforetak i Løten. Chanida Amundsen er innehaver av foretaket som skal selge take away fra matvogn.

Ny fysioterapeut

Berger Fysioterapi er navnet på et nytt enkeltpersonforetak i Elverum. Det er Maren Berger som er innehaver av foretaket som har forretningsadresse hos Kiropraktorhuset elverum i Elvarheimgata.

Martin skal yte service

Martin Lunna er styreleder og daglig leder i det nye selskapet Blue Collar AS i Løten. Formålet med selskapet er å yte servicetjenester til anlegg og landbruk, samt kjøpt og salg av handelsvarer og tjenester samt annen aktivitet som naturlig faller inn under dette.

Nytt eiendomsfirma

M-O Eiendom AS er et nytt selskap registrert i Hernes i Elverum. Formålet med selskapet er investeringer og utleie av fast eiendom og annen virksomhet som naturlig faller inn under dette. Marius Olaussen er daglig leder og styreleder i selskapet.

Ny tømrer

Martin Kristiansen har etablert enkeltpersonforetaket Tømrermester Martin Kristiansen i Dalholen i Folldal kommune.

Eiendomssatsing

Trudvanggata Eiendom heter et nytt eiendomsselskap etablert i Trysil. Ole Ivar Engerbakk er styreleder og daglig leder i selskapet som skal drive kjøp, salg, drift og utleie av fast eiendom i skibygda.

Jon starter nytt firma

Jon Schärer AS, med styreleder og daglig leder Jon Schärer, har startet et nytt firma på Kvikne i Tynset kommune. Jon skal gjennom sitt nye firma drive produksjon av journalistisk tekst, video, musikk og andre tjenester som faller inn under dette.

Eiendom og maskiner

Knut Morten Haug har startet et nytt firma med adresse på Flisa. Hevi Eiendom AS skal drive kjøp, drift og salg av eiendom, samt utleie av eiendom og andre objekter som maskiner og lignende.

Slettet

Iberica2000 AS er slettet fra foretaksregisteret. Selskapet som hører til i Gjesåsen i Åsnes ble etablert i 2000 og skiftet navn til Iberica2000 sommeren 2010.