For arrangørene lover mye moro med musikken der de har sanger de er sikre på at publikum vil sette pris på.

– Konserten er delt opp i flere deler. En av dem er at vi spiller alene, og vil har valgt ut et spekter av sanger som vi tror publikum vil like, sier Anne-Beate Stenstøen, før hun fortsetter:

– I tillegg skal jo også årets gjesteartist, Adam Douglas, få framføre noen sanger. Vi har også en ungdomsartist fra Hedmark som skal være med, og prisen, årets Elverumsing, blir delt ut. Vi gleder oss masse, sier hun.

– Det blir like moro i år som før

Under veterankorpsets julekonserter er det tradisjon at det bringes inn en konferansier som virkelig klarer å lage god stemning.

– Vi har en person vi ønsker å få med, med personen er ikke spurt enda. Likevel kan vi si oss sikre på at det blir like moro i år som før, sier Stenstøen.

Spente

Adam Douglas er, sammen med Ida Maria Børli Sivertsen, Didrik Solli-Tangen og Lisa Børud, de som står igjen i konkurransen, Stjernekamp. Veterankorpset har stor tro på gjesteartisten.

– Vi håper selvfølgelig at Adam Douglas vinner. Vi valgte jo den vi hadde størst tro på. Og hvor kult hadde det ikke vært om vinneren av stjernekamp opptrådde sammen med oss i Terningen Arena 2. juledag? Vi er spente på fortsettelsen, og gleder oss masse, sier Anne-Beate Stenstøen.

Godt samarbeid

Hvert år varter veterankorpset opp med gratis julekonsert. Det hadde de ikke klart uten gode samarbeidspartnere.

– En konsert er jo egentlig ikke gratis. Men med hjelp fra det gode næringslivet i Elverum kan vi få til gratis konserter år etter år. Det er vi veldig takknemlige for, sier Stenstøen.