Elverumsband lanserte ny låt i boligannonse på Finn.no

ORIGINAL VRI: The Hallway har valgt en original vri og lansert musikken sin i en boligannonse. (Foto: Tom Martin Kj. Hartviksen)

ORIGINAL VRI: The Hallway har valgt en original vri og lansert musikken sin i en boligannonse. (Foto: Tom Martin Kj. Hartviksen)

Elverumsbandet The Hallway går nye veger: Den ferske låta «Rearrange» ble lansert i en boligannonse på Finn.no!

DEL

The Hallway med Simen Schikulski i spissen fikk svært gode omtaler etter den første utgivelsen, «Vestad», som også ble lansert i Japan. Nå er bandet ute med en ny sang, «Rearrange», som en del av en boligannonse på finn.no i samarbeid med meglerhuset Eie.

Temaet i «Rearrange» er hvordan vi, nærmest manisk, pusser opp, bytter ut og omorganiserer alt vi har et forhold til, det være seg kjøkkenet, samboeren, mobilen eller kroppen.

The Hallway har derfor valgt å bruke hele Norges bruk-og-kast-portal, Finn.no, som lanseringsplattform for den nye låta, som er sluppet som en kombinert boligannonse og musikkvideo.

Musikkvideoen er filmet inne i fritidsboligen Glennestrandveien 32 (som er til salgs på ekte) i Frogn kommune i Akershus, og den er inspirert av bolig-filmene vi kjenner fra finn.no. Forskjellen er at her blir seeren guidet gjennom boligen av en noe nevrotisk danser, samtidig som låten spilles.

– Vi er det første bandet i Norge som lanserer ny låt på denne måten, opplyser Simen Schikulski til Østlendingen.

The Hallway består av Simen Schikulski, Andreas R. Westhagen, Andreas Engeseth og Simen S. Skari. De gir ut musikken sin på plateselskapet Furuberget.

Se The Hallways nye musikkvideo HER!

Artikkeltags