Plateselskap på Rena vant gründerkonkurranse

PRIS: Jonas Jensen (t.h) fra Ontrack Music, som vant 50.000 kroner, og Hans Olav Wedvik, direktør for bedriftsmarked i Sparebanken Hedmark.

PRIS: Jonas Jensen (t.h) fra Ontrack Music, som vant 50.000 kroner, og Hans Olav Wedvik, direktør for bedriftsmarked i Sparebanken Hedmark. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

OnTrack Music stakk av gårde med seieren i Sparebanken Hedmarks gründerkonkurranse "ØnskerMeg1Bedrift" for Østerdalen.

DEL

– Dette ble den store prikken over i-en for oss! Prisen på 50.000 kroner skal brukes til inventar i våre nye lokaler på Rena, sier en glad Jonas Jensen, en av de tre gründerne i plateselskapet OnTrack Music, i en pressemelding fra Sparebanken.

Sammen med Carl-Henrik Wahl og Trond Svendsberget utgjør Jensen plateselskapet OnTrack Music, som har base på Rena.

– I selskapet vil vi jobbe på forskjellige områder som hver for seg ikke er til å leve av, men som i en kombinasjon utgjør en bærekraftig forretningsidé, forklarer Wahl.

En regional jury kåret selskapet som vinner, der det ble lagt vekt på innovativ tenkning, potensiale for kommersialisering og dannelse av arbeidsplasser i regionen.

Det var tre vinnere av prisen på 50.000 kroner i Hedmark.

Gjennom gründerkonkurransen fikk Sparebanken Hedmark inn over 1000 forslag og idéer om hva folk ønsker seg av nye virksomheter i sitt nærområde.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken