Sammen med Julie Falkevik Tungvåg og Elisabeth Nesset utgjør hun trioen «Du og jeg og vi 2-3-4», som har et humoristisk mål om å lære alle barn og voksne å klappe på 2 og 4.

– Hedvig Mollestad fikk en datter for en måned siden og jeg har et halvt års pause fra Hedvig Mollestad Trio. Da passet det bra å slippe en barneplate, sier Brekken.

Etter at plata er sluppet fredag skal «Du og jeg og vi 2-3-4» ha releaseparty på Sagene samfunnshus i Oslo, før de drar rett på en omfattende turne i Sør-Norge i fem uker med stopp i Tynset kulturhus 27. oktober.

– Der skal vi spille tre konserter for alle barnehagene i Tynset. Dagen før er vi også innom Åkrestrømmen barnehage og kommunehuset i Rendalen hvor vi skal ha to konserter, sier Brekken.

«Krokodille i baksetet» er en barneplate innenfor vidt forskjellig sjangere, som tradjazz, country, bossanova, reggae og punk.

– Vi har skrevet en de avl tekstene selv, i tillegg at vi har fått med oss Bjørn Lindquist som faktisk har jobbet i Donald. Han har bidratt med mye morsomt, men vi har vært ganske bevisste på at tekstene og musikken må være ordentlig. Det er ikke på slump. Foreldrene er kanskje de som hører plata mest etter at ungene har sovnet så vi tenkte at tekstene må ha hold. Jeg håper at folk vil kjøpe plata og hører på den i bilen, sier Brekken.