Det er snart 11 år siden Cash døde, men fortsatt kan innspillinger dukke opp og gis ut. Sønnen John Carter Cash har funnet noe som var gjemt og glemt i «skapet», og dermed får vi 11 låter vi aldri har hørt før. De fleste er spilt inn i 1984 da Johnny var 72 år, og et par stykker er fra 1981.

Akkurat den perioden var ikke Cash’ største. Han fikk fyken fra plateselskapet og lå ganske lavt på listene. Det ble litt mer blest da kvartetten The Highwaymen med Kristofferson, Nelson og Jennings kom i gang i 1985. Og i sine siste år fikk Cash frie tøyler med Rick Rubin som produsent; en rekke store album i American-serien kom ut fra midten av 90-tallet.

Men nå altså 1984: Cash sørger for to av låtene, resten har andre skrevet. Han sto for evige countryklassikere, særlig i sine tidlige år, men antallet var egentlig ikke stort. Hustru June Carter Cash medsynger på to. Waylon Jennings åpner strupen på Hank Snows gamle «I’m Moving On» som swinger skikkelig, akkurat som den humoristiske  «I Drove Her Out of my Mind» som gir oppskrift på hvordan hodet ditt skal kvitte seg med gammal kjærlighet.

På 70-tallet hev Cash innpå en drøss medisiner, og formen var skrøpelig, men på 80-tallet ordnet det seg, og han synger sikkert og naturlig.

Konklusjon: Et stykke unna hans største utgivelser, han har levert saker med mer slående alvor og originalitet. Det beste gleder, mens noe er mer ganske lettglemt.