Gå til sidens hovedinnhold

Nå er det full fart igjen i Fjøset

Etter et år med sterkt begrenset aktivitet, er nå dørene til Galleri Fjøset på Sønsterud åpne igjen. Der er det nå mulig å se malerier, foto og smedkunst i super kvalitet.

– Nå er det bare et par år igjen til vi kan feire 40 års jubileum i Åsnes kunstforening, og da er det fint å komme i gang med utstilling igjen. Og da er det perfekt å åpne igjen etter korona-pausen med en medlemsutstilling der det også er med en gjesteutstiller, sier nestleder i Åsnes kunstforening, Anne Rose Haarr.

Gjesteutstiller er kunstsmed Steven Carpenter fra Kongsberg. Hans meget imponerende arbeider er blant annet innsekter laget i hans kunstsmie.

Åsnes kunstforening har i dag rundt 50 medlemmer, og det er nærmere halvparten av dem som stiller ut i Galleri Fjøset på Sønsterud, en utstilling som varer over tre torsdager og tre helger framover.

Sønsterud gård med blant annet Galleri Fjøset har nå ny eier, og kunstforeningen har fått avtale med eier, Anette Haukaas.

– Vi har fått en veldig grei og bra avtale med ny eier. Så det blir utstillinger framover. Men vi kommer til å ha mindre frekvens på det gjennom vinteren. Det er vår, sommer og høst som vil være tid for utstillinger for vår del, sier Anne Rose Haarr.

Det dreier seg om en salgsutstilling i Galleri Fjøset, kunstgalleriet som tar alle utstillere med storm første gang de kommer inn i det.

Nå har ildsjeler i kunstforeningen assistert utstillerne med opphenging og plassering av kunstverkene som bør trekke mange til utstillingen. For det er veldig mye fint og bra å se.

Kommentarer til denne saken