Gå til sidens hovedinnhold

Nå er jeg veldig skuffa og litt lei meg

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Nå er jeg veldig skuffa og litt lei meg. Jeg har vel hele tiden visst at «lille meg» ikke har så mye å stille opp med mot de «store» i kommunestyret. Og nå har det blitt et klart bevis på at vi innbyggere har ikke så mye vi skulle ha sagt i denne saken. Man får hele tiden, om igjen og om igjen høre at man skal gå som gode rollemodeller for barna våres.

Det er det mange, både innbyggere og politikere, som virkelig har glemt oppi alt sammen. Vi har måtte tåle mye og ingen, absolutt ingen har vært bedre enn andre i denne saken! De verste er kanskje de som faktisk klager på andres oppførsel spesielt på sosiale medier. Dem er jo ikke noe bedre selv. Jeg har måtte slettet folk på sosiale medier, fordi dem ikke respekterer meg. Jeg har bedt dem slutte å kverulere og prøve å tråkke meg ned.

Noen har unngått å hilse på meg. Det går fint for min del. Men da glemmer man litt seg selv, at du kjemper for din sak og jeg for min. Det har man vel full rett på! En ting til er viktig å trekke fram, fy sødern så mange fine folk det bor i denne kommunen! Jeg vil rette en stor takk til Jeanett Krogeide, Kjetil Økland og Sunniva Græsmo for god støtte under kampen og ikke for å glemme Tommy Kornstad som har måtte tåle mye!

Men nå er valget tatt! Det blir en storskole eller en større skole enn det vi er vant med. Det blir lange bussturer på mange av barna, mange vil måtte flytte fra tryggheten sin.

Da syns jeg det passer seg å takke hver og en av dere på Sønsterud skole, dere er unike! Om du er renholder, assistent, adjunkt, fagarbeider, kontorarbeider, lærer, barn- og ungdomsarbeider, vaktmester, rektor eller om du er den som står der kl. 07.00 på SFO og tar imot trøtte barn på morgenen, dere vil aldri bli glemt for den dere var på Sønsterud skole! Så vil jeg avslutte med å si: Gratulerer til forkjemperne med ny skole! Måtte det bli bra og gå bra for alle! Vi må alle huske at vi er like mye verdt!

Heidi Kornstad
Administrator for «La Sønsterud skole være i fred», Åsnes

Kommentarer til denne saken