Nå får du tilgang til 74 aviser med abonnementet ditt på Østlendingen. Sånn gjør du det

TILGANG: Nå får Østlendingens abonnenter tilgang til alle Amedias lokalaviser gjennom sin Ø-bruker (aID).

TILGANG: Nå får Østlendingens abonnenter tilgang til alle Amedias lokalaviser gjennom sin Ø-bruker (aID). Foto:

Fra og med i dag får alle som abonnerer på Østlendingen gratis tilgang til alle landets Amedia-aviser.

DEL

Aldri har behovet for informasjon vært større enn det er nå. Av den grunn gjør Amedia – som eier Østlendingen og 73 lokalaviser i hele landet – grep. Dette vil være tilgjengelig til utgangen av april.

Direktør for forbrukermarked i Amedia, Haakon Johansen forklarer:

– Unntakstilstanden som er oppstått som følge av korona-pandemien gjør at avisene må utøve sitt samfunnsansvar og sin rolle som nyhetsformidler på en særskilt måte. Derfor vil nå 493.000 abonnenter på Amedias dagsaviser og største fådagersaviser bli tilbudt fri digital tilgang til alle Amedias aviser og nettsteder. Tilgangen til alt plusset innhold fra hele Amedia-universet vil være tilgjengelig til utgangen av april måned for disse abonnentene. Med dette offensive grepet vil avisene hjelpe folk å forstå hvordan korona-situasjonen påvirker dem og deres nærmiljø, men også hvordan det påvirker familie og venner og folk de bryr seg om i andre deler av landet.

FIKS DEG TILGANG HER: Her får du tilgang til over 70 aviser ut april.

Dette betyr at du som Østlendingen-abonnent kan lese alle plussartikler og alt innhold i aviser som for eksempel Nidaros, Nordlys, iFinnmark, Rana Blad, Avisa Nordland og Helgelendingen i nord, men også avisene i øst og vest, og sør i landet som Nettavisen, Romerikes Blad, Bergensavisen, Drammens Tidende og Fredriksstad Blad.

Abonnentene vil få informasjon på en egen e-post om tilbudet, som heter +alt. For å få tilgang må hver og en bruker bekrefte at de ønsker det. Så vil kontoen deres åpnes opp alle Amedias aviser. Det koster ikke noe ekstra hvis man allerede er abonnent på RB.

Østlendingen-redaktør, Truls G. Sylvarnes, er glad for å gi dette tilbudet:

– Det vil gi abonnentene våre muligheten til å holde seg oppdatert på nyheter fra andre deler av Norge, som de kanskje har en relasjon til, via familiemedlemmer, fritidsboliger eller andre kjennskaper.

En annen ting redaktøren påpeker er tiden vi er inne i nå, så er det ekstra viktig med et bredt nyhetsbilde

– Når Norge er i krise, så er det fint å gi folk muligheten til å følge med på hvordan andre deler av Norge løser dette. Det får man gjennom de andre avisene.


Sjef: Truls Grane Sylvarnes, ansvarlig redaktør og daglig leder i Østlendingen, er glad for å tilby tilgang til 73 andre Amedia-aviser.

Sjef: Truls Grane Sylvarnes, ansvarlig redaktør og daglig leder i Østlendingen, er glad for å tilby tilgang til 73 andre Amedia-aviser.

Her kan du se alle avisene du vil få tilgang til.

Artikkeltags