Den norske kombinertprofilen var overlegen i fredagens renn og vant hele 46,6 sekunder foran toer Ema Volavsek fra Slovenia. Det skjedde etter seier i hoppbakken og et solid langrenn.

Treer i rennet ble japanske Yuna Kasai, mens Marte Leinan Lund ble nummer fire.

– Det var veldig morsomt å konkurrere i dag. Bakken og løypene var bra preparert, og da var det bare å kose seg, sa Westvold Hansen til NRK.

Suveren

Hun har vunnet alle fem verdenscuprenn denne sesongen. Det betyr også at hun har vunnet fem av de seks verdenscuprennene som har vært arrangert i kvinnekombinert.

– Jeg er veldig, veldig fornøyd med det. Det ligger en del jobbing bak, og jeg har mye støtte fra de andre i kombinertleiren.

– Det er bare å holde på godfølelsen, senke skuldrene og fortsette å ha det moro. Da skal jeg nok fortsette utviklingen også, sa hun om planen for resten av sesongen.

19-åringen ble også verdensmester da kombinertkvinnene fikk delta i VM for første gang tidligere i år.

Økte

Fredag hadde hun 29 sekunders ledelse da langrennet startet, og hun økte forspranget for hver mellomtid på 5-kilometeren.

Volavsek hadde like godt grep om 2.-plassen.

Ida Marie Hagen ble nummer åtte i Ramsau-rennet, mens Hanna Midtsundstad ble nummer 14. Mari Leinan Lund sto over etter å ha falt i hoppbakken forrige helg.