Gå til sidens hovedinnhold

Nå starter jakten på årets internasjonale elverumsing

Om en måneds tid skal årets internasjonale elverumsing kåres.

Kjenner du en person eller en organisasjon med tilknytning til Elverum som i sitt arbeid eller virksomhet setter Elverum som internasjonal kommune på kartet?

Da kan du nå komme med forslag til hvem du mener bør bli årets internasjonale elverumsing.

I fjor ble prisen delt mellom Marie Theisen, initiativtaker til Sløyf rasisme-aksjonen på Gamlebrua og skolene i Elverum som har jobbet med holdninger mot rasisme hele høsten.

Tidligere har prisen gått til Elverum Håndball, Mukanisa Buranga Solend, Høgskolen Innlandet, Tor Egil Hansen, Anders Bronken, Bjørn Trumet, Elverum Folkehøgskole, Johanne Flagstad og Leif Nordli.

Styreleder i Namibiaforeningen, Trygve Hermansen forteller om flere gode kandidater, men ønsker også innspill fra folket på hvem som fortjener prisen.

- Det kan være enkeltpersoner, men også bedrifter, organisasjoner eller lag og foreninger. Det siste halvannet året har pandemien preget oss alle, også mulighetene for bidrag til utlandet. Kanskje har noen gjort noe ekstra gjennom pandemien, til tross for alle restriksjonene som har vært? Vi er spent på hvem og hva folket kommer med, forteller Hermansen.

Forslag på kandidater kan sendes med begrunnelse til post@namibiaforenigen.no. Fristen for å foreslå kandidater er satt til 4. oktober.

Kommentarer til denne saken