Med stengte grenser ble det ikke noe av den tradisjonsrike Sverige-turen for distriktets rånere skjærtorsdag, noe som også ble lagt merke til i større og mindre grad av politiet.

Torsdag kveld ble rundt 100 bilførere bortvist etter å ha samlet seg i Flisa sentrum.

– Det burde strengt tatt ikke være nødvendig å rykke ut på noe sånt nå. Det er litt merkelig at folk ikke tar det til seg, sa operasjonsleder hos politiet i Innlandet Stig Folstad Hansen, til Glåmdalen torsdag kveld.

Natt til langfredag gikk imidlertid relativt stille for seg – også på Flisa.

– Det har ikke vært så mye å sette fingeren på. Noen mindre hjemmefester enkelte steder, og litt bilstøy rundt omkring, men overhodet ikke noen store greier. Ting har stort sett gått stille og rolig for seg i natt, sier operasjonsleder ved Innlandet politidistrikt, Sissel Svarstad til Østlendingen.

I Stange, nærmere bestemt Åsbygda, ble det riktig nok litt trøbbel, da en personbil havnet i grøfta like før klokken 03. Ingen personer ble skadet, men i forsøket på å få bilen opp av grøfta, kjørte føreren kjøretøyet såpass varm at det antente vegetasjon under bilen - som igjen antente bilen.

Bilen ble brannskadd, men ikke utbrent. Brannen ble slukket av en nabo som kom til stedet.

– Politiet mistenker at føreren kjørte i påvirket tilstand. Vedkommende, en mann, er fremstilt for bevissikring og førerkortet hans er beslaglagt, opplyser politiet.