Blir regiondirektør for Nav i Hedmark og Oppland

NY STILLING: Bjørn Lien går fra stillingen som fylkesdirektør til regiondirektør.

NY STILLING: Bjørn Lien går fra stillingen som fylkesdirektør til regiondirektør. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fylkesdirektør Bjørn Lien i Nav Hedmark blir regiondirektør i Nav Hedmark og Oppland. Han får ansvaret for å lede arbeidet med å slå sammen Nav i Hedmark og Nav i Oppland til en ny felles region.

DEL

Bjørn Lien har vært fylkesdirektør for NAV Hedmark siden etableringen i 2006. Før det var han fylkestrygdesjef i Hedmark.

Han har også erfaring som assisterende fylkesrådmann i Hedmark fylkeskommune og avdelingsdirektør i Helse- og sosialdepartementet.

Fredag ble det klart at Lien skal jobbe mot sammenslåingen av de to fylkeskontorene.

– Jeg er glad for den muligheten som følger med rollen som regiondirektør for Hedmark og Oppland. Både Nav i Hedmark og Nav i Oppland er godt kjent som fylker med svært mange dyktige medarbeidere og de er blant de fremste i landet når det gjelder utvikling. Det blir spennende å få Nav i de to fylkene til å jobbe målrettet sammen, slik at Nav i Hedmark og Oppland kan levere enda bedre tjenester til våre innbyggere, være en aktiv samfunnsaktør og fortsette som dynamiske utviklingsfylker, sier Bjørn Lien i en pressemelding mandag ettermiddag.

Avdelingsdirektør i Nav Hedmark, Hans Petter Emilsen, overtar som fungerende fylkesdirektør i Nav i Hedmark fra det tidspunkt Bjørn Lien går inn i rollen for å etablere ny region. Han vil ivareta rollen som fylkesdirektør og inntil den nye Nav-regionen for Hedmark og Oppland er etablert.

Artikkeltags