Gå til sidens hovedinnhold

Nok en pris til Flisa-bedrift – og korona-året blir bra

Artikkelen er over 1 år gammel

– Jeg er ikke direkte overrasket over de gode tallene. De er et resultat av lang og stabil innsats. Det er en anerkjennelse nok en gang å bli markedsledende både i gamle Hedmark og Innlandet. Det er alle ansatte her som bidrar til dette.

Daglig leder ved Håkon Camping AS på Flisa, Stine Fosseid, som driver suksessbedriften sammen med sin bror Sindre Myrvold, er fornøyd og glad for at man fortsatt er på hugget og best.

Markedsandelen i Innlandet er 13,6 prosent, mens den for gamle Hedmark er 21,7 prosent. Det gjelder Challenger-bobiler med modeller opp til 3.500 kilo, som er markedsleder for nyregistrerte bobiler fram til 31. juli i år.

Bedriften på Sundmoen på Flisa har 10 ansatte og omsetter for rundt 50 millioner kroner i året.

Ikke uventet

– Det er ikke uventet at Håkon Camping AS inntar den ledende posisjonen igjen. Det lå i kortene med tanke på den jobben som er gjort med å bygge opp firmaet til hva det er i dag. Det hele koker ned til å ha de riktige folkene på rett sted. Det vet vi at Håkon Camping har fått til, sier Stian Ringstad hos importøren Arve Opsahl AS.

Håkon Camping har hentet lignende priser flere ganger opp gjennom årene for flere merker bobiler og campingvogner. Det er bobiler som har vært den store salgsvaren de siste årene, men i 2020 er det også blitt mer fart på salget av campingvogner igjen.

– Vi var nok skeptiske da koronaen kom i mars og landet ble mer eller mindre stengt helt ned. Det tok litt tid før sesongen kom skikkelig i gang. Men etter hvert viste det seg at folk begynte å planlegge sommeren i hjemlandet. Det førte til at salg og virksomhet tok seg veldig bra opp. Nå ser 2020 ut til å bli et veldig bra år. Nå er vi spente på om det kommer nok snø før jul til at det blir skikkelig fart også på blant annet snøskutersalget, sier Stine Fosseid.

Blide kunder

Daglig leder roser både ansatte og kunder. De 10 ansatte står på hele tiden og yter alltid litt ekstra når det er behov for det.

– Vi vet alle her at det er kundene våre som er nøkkelen til at det skal gå bra. Vi retter en stor takk til kundene som tross alt er hovedårsaken til at vi er markedsleder i Hedmark og Innlandet. Det nytter ikke å ligge på latsiden når etterspørselen er som størst. Og vi ser at innsats og god jobbing gir resultater, ettersom vi har passert alle våre konkurrenter i år, sier Stine Fosseid.

Hun forteller om blide og fornøyde kunder som kommer fra så vel nærmiljøet som fra hele landet ellers. At de stadig kommer tilbake for å få noe utrettet og også handle nytt og brukt, er beviset på at bedriften med de ansatte gjør det riktige.

– Vi leverer nesten daglig ut nye bobiler og campingvogner, og det ser ut til at høsten også blir veldig god i år. 2020 er i ferd med å bli noe helt annet enn det så ut til en periode rundt og etter koronautbruddet, sier daglig leder ved Håkon Camping AS på Flisa.

Kommentarer til denne saken