Kaja vant Miss Norway: – Veldig sjokkert

Artikkelen er over 2 år gammel

KONGSVINGER: Nå skal Kaja Caroline Kojan kjempe om Miss Universe-tittelen.

DEL

Miss Norway gikk av stabelen i Oslo i kveld. Etter en veldig jevn konkurranse, var det til slutt Kongsvinger-jenta Kaja Caroline Kojan som kunne juble høyest.

– Jeg trodde ikke jeg skulle vinne, jeg ble veldig sjokkert da mitt navn ble ropt opp. Jeg er helt i sjokk, jubler Kojan til Glåmdalen.

– Det er helt utrolig. Og så er jeg kjempeglad for at familien min og sponsorene mine er her i kveld og støttet meg, legger hun til.

– Klar for å representere Norge

Nå er hun klar for Miss Universe-finalen, som foregår i november.

– Jeg er klar for å representere Norge og Kongsvinger i Miss Universe, sier Kojan.

– Det blir mange flere måneder i misse-bobla, hvordan blir det?

– Jeg trives veldig godt å jobbe med dette, så det blir bare morsomt, svarer Kojan.

- Være sterk psykisk

Glåmdalen har fulgt Kojans vei til Miss Norway-finalen tett. I et tidligere intervju snakket hun om hva som kreves for å være med på misse-racet:

– Du må tørre å vise deg fram, og være sterk psykisk. Vi får en del tilbakemeldinger fra en coach. Da gjelder det å se på tilbakemeldingene som konstruktive, og ikke ta seg nær av det, sa Kojan til Glåmdalen tidligere denne måneden.

Flere lokale vinnere

De to siste årene har lokale jenter vunnet den norske utgaven og gått videre til den internasjonale konkurransen Miss Universe.

Martine Rødseth Hjørungdal fra Nord-Odal fikk reise til USA i 2015, mens Nes-jenta Christina Waage kjempet i Filippinene i fjor. Ingen av dem nådde helt opp.

Nå skal altså Kaja Caroline Kojan kjempe om tittelen i november 2017.

Artikkeltags