Fikk gjev anleggspris

FIKK PRIS: President Erik Røste (fra ventre) i Norges Skiforbund delte lørdag kveld ut pris til leder Trond Lund og ildsjel Harald Sørli i Tolga IL. Til høyre anleggskonsulent Marit Gjerland.

FIKK PRIS: President Erik Røste (fra ventre) i Norges Skiforbund delte lørdag kveld ut pris til leder Trond Lund og ildsjel Harald Sørli i Tolga IL. Til høyre anleggskonsulent Marit Gjerland.

Artikkelen er over 3 år gammel

Norges Skiforbund premierte lørdag kveld Tolga IL med Årets anleggsutviklerpris.

DEL

Tolga Idrettslag fikk lørdag kveld prisen for Tolga hopp- og skilekanlegg, som de har bygd opp i Hamran rett ved Tolga sentrum.

- Det er skikkelig artig å motta en slik pris, sier en smørblid leder i Tolga IL, Trond V. Lund, som i helgen deltar under Norges Skiforbund sitt årlige Arrangør- og anleggsseminar på Gardermoen.

Kremen av ski-norge

- Dette viser at det vi har fått til på Tolga blir lagt merke til på landsbasis. På dette seminaret er kremen av ski-norge samlet, og dette er litt av en markedsføring for både Tolga og fjellregionen, sier Lund.

- Dette er veldig fortjent og Hedmark skikrets er stolte av at Tolga ble tildelt denne prisen for sitt flotte anlegg, sier leder Mette Thorslund i Hedmark skikrets.

Hopp- og skianlegget ble tidligere på dagen brukt i et case på seminaret som et eksempelanlegg.

- Vi har klart å skape et helårs aktivitetsanlegg med hovedvekt på vinteraktiviteter, der breddeaktiviteten står i sentrum, sier Lund.

Praktanlegg

I det nye praktanlegget for hopp og ski er det hoppbakker på 10, 20, 40 og 60 meter, samt et flott skilekanleg. Anlegget har heis med god kapasitet og egen varmestue. Nær 15.000 dugnadstimer er lagt ned i anlegget.

Og Tolga IL er klare for flere store arrangementer. Sist vinter arrangererte de Kombilekene, som er landsrenn for kombinert for aldersgruppen 13-16 år.

- Vi hviler ikke på våre laurbær! Vi har nylig vedtatt at vi skal forbedre både løyper og traseer fram til vi i 2017 skal arrangere Hovedlandsrennet, sier Lund.

Artikkeltags