Danket ut Maarud og Vidar Busk

FIKK PRIS: Billy T. Band og gitarist Håkon Høye fra Tynset, Billy Troiani på bass, Ian Fredrik Johannesen på gitar og Alexander Pettersen på trommer fikk sin andre Spellemannprisn lørdag.

FIKK PRIS: Billy T. Band og gitarist Håkon Høye fra Tynset, Billy Troiani på bass, Ian Fredrik Johannesen på gitar og Alexander Pettersen på trommer fikk sin andre Spellemannprisn lørdag. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Tynsetkaren og gitarist Håkon Høye i Billy T Band mottok lørdag sin andre Spellemann.

DEL

Billy T Band fikk lørdag Spellemannpris i kategorien blues og danket dermed ut både Amund Maarud og Vidar Busk & His Buble of Trouble som var nominert i samme kategori.

Billy T Band var nominert for albumet «Mo-Billy-T»som ble utgitt i fjor. I 2012 fikk bandet også Spellemannpris for albumet «L.O.V.E. (Just a Silly Notion)»

LES OGSÅ: Ingen Spellemann til Hulbækmo

– Dette var kjempestas og kjempemoro. Det var over all forventning at vi fikk prisen i år med såpass sterk konkurranse, sier Håkon Høye som er oppvokst på Tynset til Arbeidets Rett.

Foruten Høye består bandet av Billy Troiani på bass, Ian Fredrik Johannesen på gitar og Alexander Pettersen på trommer.

– Billy T Band kan feire 10-årsjubileum i år. Det er et band som vokste ut av husbandet på Moody Waters i Oslo. Vi har hatt samme besetning hele tiden, sier Høye til Arbeidets Rett.

Artikkeltags