Hot Club De Norvege er utvilsomt et av Norges mest populære band, og har også et stort publikum i utlandet. Lørdag 22. august åpner de høstsesongen med jazzkonserter i Tynset kulturhus.

– Vi mener at vi har satt sammen et veldig spennende program til høsten med mange nye musikere, sier nestleder Marit Bangen Johnsen i Tynset Jazzklubb.

De hadde programslipp for høstprogrammet foran konserten med Atomic med Hans Hulbækbo fra Tolga bak trommene lørdag kveld.

Allerede på den neste konserten fredag 18. september gjester Hedvig Mollestad Trio Tynset.

Bandet med tynsetingen Ellen Brekken på bass slo ned i det norske jazzmiljøet med et brak da de for tre år siden ga ut debutplaten «Shoot!».

Trioen er tydeligvis inspirert av 70-tallets tungrock, mens skaper en særegen musikalsk mikstur i blandet ingredienser som både frijazz, progrock og psykedelia.

Lørdag 31. oktober er det Hana Paulsberg Consept som står på scenen i kulturhuset. Hanna Paulsberg har i løpet av kort tid etter sin uteksaminering fra jazzlinja i Trondheim bemerket seg både i inn- og utland som en vital, spennende og seriøs jazzsaksofonist og har etter snart fem år og 90 konserter etablert Hanna Paulsberg Consept som et av Norges mest kjente unge jazzband.

Lørdag 21. november er det konsert med Pixel. I Norge har bandet blitt hyllet i musikkpressen som et av de mest spennende jazzbandene for tiden.

– Enhver jazzklubb med respekt for seg selv arrangerer julejazz, og det blir det også på Tynset mandag 28. desember. I den forbindelse håper vi å få satt sammen et jazzband med egne musikere, sier Bangen Johnsen.