Klart for olsokrevy på Vidarheim

Revyklare: Fra venstre: Gard Gundersen Sagbakken, Anette Erlien, Sunniva Brennmoen Strypet, Lars Tingelstad, Øyvind Gilleberg Stensli og Marit Erlien Hulbækkmo. Magnus Erlien Riise var ikke til stede da bildet ble tatt.

Revyklare: Fra venstre: Gard Gundersen Sagbakken, Anette Erlien, Sunniva Brennmoen Strypet, Lars Tingelstad, Øyvind Gilleberg Stensli og Marit Erlien Hulbækkmo. Magnus Erlien Riise var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Fredag kveld er det premiere på årets Olsokrevy «Ingen skam å snu» på Tolga.

DEL

Revygjengen består av skuespillerne Lars Tingelstad, Øyvind Gilleberg Stensli, Marit Erlien Hulbækmo, Magnus Erlien Riise, Sunniva Brennmoen Strypet, Anette Erlien og Gard Gundersen Sagbakken. Svein Gjelten Bakken er kapellmester og han har med seg Ola Lien og Hans Hulbækmo. Rolf Norsen er regissør.

Det er Tingelstad og Gilleberg Stensli som har stått for mye av tekstskrivingen, og Gudny Hagen Bakken og Marit Erlien Hulbækmo har vært gjesteskrivere.

– Revyen vil inneholde en god kombinasjon av nytt og gammelt, sier Tingelstad og fortsetter:

– Gudny har skrevet i mange år og står for tradisjon, den ønsker vi å bevare. I tillegg vil vi føre det litt videre. Det blir en god kombinasjon av latter og alvor, med musikk fra barokken fram til i dag.

Tingelstad ønsker ikke å røpe for mye om det publikum kan vente seg, men letter litt på sløret.

– Mulig Kirsti Jordet dukker opp, røper han og ser ikke bort ifra at en del gamle karakterer vil dukke opp med noen nye synspunkter.

Artikkeltags