Påskeaften trekker Norsk Tipping ut hele 53 ekstra Lotto-millionærer på Hamar. Det er rekord i antall Lotto-millionærer på én kveld.

– Aldri har vi ringt flere samtidig, så da trenger vi hjelp! Nå leter vi derfor etter en ringevikar som kan hjelpe oss med å overraske Lotto-millionærer påskeaften, sier Pernille Storholm Skaret i Norsk Tipping.

Hun tør påstå at dette må være tidenes hyggeligste jobb.

– Vi leter etter folk som liker å glede andre, snakke i telefonen og skape begeistring. Tenk å ringe noen å si: «Gratulerer, du er blitt Lotto-millionær!», sier Storholm Skaret.

Siden det ikke er hvem som helst som kan ta verdens hyggeligste telefon, så er det nå utviklet en egen søknadsside der søkerne kan forsøke seg på å ta en vinnersamtale. Der møter man en fiktiv Lotto-millionær, og klarer man å lese gjennom et forenklet Norsk Tipping-manus, så kan man levere søknaden.

Aktuelle kandidater går videre til intervjurunder.

– Norsk Tipping har gått ut bredt for å sikre den beste ringevikaren som mulig. Fristen for å søke er 8. april, og ringevikaren vil jobbe påskeaften på Hamar. Stillingen er lønnet, og Norsk Tipping dekker reise, kost og losji for inntil to ringevikarer, sier Storholm Skaret.