Ny dato for løpe-Birken klar

FLYTTES: Birkebeinerløpet skulle vært avholdt i juni, men på grunn av korona-situasjonen, er det nå besluttet at løpet flyttes til 5. september

FLYTTES: Birkebeinerløpet skulle vært avholdt i juni, men på grunn av korona-situasjonen, er det nå besluttet at løpet flyttes til 5. september Foto:

På grunn av koronasituasjonen er det besluttet at Birken løpefestival flyttes til 5. september, helgen etter Birkebeinerrittet.

DEL

- I den spesielle situasjonen vi alle er i, ønsker vi allerede nå å skape forutsigbarhet for Birkens deltagere ved å flytte løpsdatoen til 5. september. Samtidig er det naturlig for oss å legge løpefestivalen til helga etter rittet, det gir oss en god sammenhengende Birkenuke med to påfølgende arrangementshelger, sier daglig leder i Birken AS, Eirik Torbjørnsen.

- Vi gleder oss til å skape fine Birkenopplevelser sammen med gode samarbeidspartnere disse to helgene. Vi har inngått partnerskapsavtaler med musikkfestivalen Lillehammer Live under rittet og Maihaugen frilufstmuseum til løpet. Sammen skal vi lage to flotte festivalhelger, sier Birken-sjefen.

Birkebeinerløpet skulle opprinnelig vært arrangert 13. juni.

Alle påmeldte deltagere blir automatisk flyttet over til ny dato

Artikkeltags