Ny sommer med Rune på hjul

UT PÅ NY TUR: Østlendingens journalist Rune Hagen starter nå på en ny runde med syklende reportasjevirksomhet. Han gleder seg og tar gjerne imot tips til saker framover.

UT PÅ NY TUR: Østlendingens journalist Rune Hagen starter nå på en ny runde med syklende reportasjevirksomhet. Han gleder seg og tar gjerne imot tips til saker framover. Foto:

Fjorårets Rune på hjul-serie fortsetter også i sommer i Østlendingen på nett og avis.

DEL

– Tilbakemeldingene har vært så mange at jeg forsøker meg på en ny sykkelreportasje, men i sommer blir det en kortreist variant, opplyser journalist Rune Hagen.

I fjor syklet Hagen i 25 dager og tilbakela over 100 mil gjennom Østlendingens vidstrakte avisdistrikt. 47 reportasjer ble laget. På grunn av årets koronasituasjon blir det ingen tilfeldige overnattinger underveis. I år velger Hagen å overnatte i egen bolig i Elverum.

Årets Rune på hjul vil vare i to uker og vil ha Elverum som fast utgangspunkt. Men også nærkommunene til Elverum vil bli besøkt. Kjenner du til artige eller spennende folk, eller en god historie? Da tar vår syklende journalist med glede imot tips.

– Jeg vil gjerne møte folk på hjemmebane. Som erfaren journalist vet jeg at de aller beste historiene fins ute blant folk.

Ta kontakt, sier Rune Hagen. Tips mottas på rune.hagen@ostlendingen.no eller på mobil 901 23668.

Artikkeltags