Gå til sidens hovedinnhold

Rølsåsen ble matchvinner for Nybergsund på overtid

Artikkelen er over 4 år gammel

Nybergsund lå under 0-1, men snudde til 2-1-seier mot Brumunddal i 2. divisjon, avdeling 1 lørdag.

Christoffer Heier Solbakken ga Brumunddal ledelsen etter 21 minutter, men Semming Nygård utlignet for Nybergsund etter 34 minutters spill.Nybergsund-spilleren står med fire seriemål i år. Ved pause sto det 1-1.

Innbytter Ole Jørgen Rølsåsen scoret det avgjørende målet for Nybergsund to minutter på overtid.

180 tilskuere løste billett til kampen.

Nybergsund møter Finnsnes 24. september, og Brumunddal spiller neste kamp mot Vålerengas 2.-lag dagen etter.

– Det vippet lenge på 1-1

På forhånd var det forventet at kampen skulle bli jevn og mange forutså poengdeling, men Nybergsund var klar på at seieren skulle bli deres.

– Forutsetningen var jo at det var to lag som møttes, der begge virkelig ville vinne. Kampen hadde derfor et preg av det. Vi måtte ikke vinne, men det ville sette oss i en god posisjon, sier Nybergsund-trener, Jarl André Storbæk, før han fortsetter:

– Vi hadde en drøm om å score først, men det ble ikke tilfellet. Gleden var selvfølgelig stor da vi fikk utlignet slik at det stod 1-1 til pause. Da gikk vi inn i 2. omgang og visste hva som kom, men likevel vippet det lenge på 1-1. Etter noen formasjonsendringer slik at vi fikk et tryggere forsvar, og mer fart på topp, fikk vi satt inn 1-2.

Storfornøyd Nybergsund-trener

Storbæk kunne si seg storfornøyd med vanskelig borteseier, og mener gutta gjorde en god kamp til tross for hva de så for seg på forhånd.

– Vi hadde en vanskelig forrige kamp. I tillegg er det aldri lett å ta med seg alle poengene hjem fra bortekamper, spesielt ikke kamper som denne. Derfor er jeg veldig fornøyd. Vi tok med oss trepoengeren hjem, og det er det beste man kan gjøre, sier Nybergsund-treneren.

Hva tror du er grunnen til at dere stikker av med seieren?

– Vi tar vare på sjansene våre. Ole Jørgen Rølsåsen har et skudd i tverrliggeren, men setter sin andre sjanse. Der tror jeg vi skilte oss fra Brumunddal. Nå skal vi se framover og fokusere på oss selv og gjøre det så bra som mulig.

Kommentarer til denne saken