Sundet ledet to ganger, men måtte gi tapt mot Brumunddal

Nybergsund ledet både 1-0 og 2-1, men måtte til slutt innse at Brumunddal ble hakket for sterke i treningskampen lørdag. Kampen endte til slutt 4-2 i favør Dala.

DEL

- De første 60 minuttene synes jeg det er framgang fra kampen mot Elverum tidligere i uka. Både defensivt og offensivt, men så faller vi dessverre litt sammen på slutten og da blir det litt rotete, oppsummerer Sundet-trener Yngve Sandbuløkken, og legger til:

- Nok en gang er det en del spillere som må spille i uvante posisjoner, og nok en gang måtte Fabrizio Cardaccio Tambucho spille midtstopper. Det løste han godt i store deler av kampen, men han er spiss - og det er ikke rart om det glipper ve det par anledninger.

Sandbuløkken benyttet også anledningen til å teste flere prøvespillere, men har foreløpig ikke fått komponert en ferdig stall.

- Det var faktisk prøvespillerne som satte inn målene i dag, så vi får se hva vi velger å gjøre etter hvert. Nå er det ikke flere treningskamper på noen dager, så da får vi bruke den perioden godt. Vi trenger påfyll i stallen, og vi skal også jobbe videre med de vi allerede har, sier Sandbuløkken.

Artikkeltags