FC Midtjylland<br> tester Kim Ojo

FÅR PRØVE SEG: Kim Ojo kan være på vei til danske FC Midtjylland. Nigerianeren skal trene med danskene kommende uke.<I>Foto: Jan Morten Frengstad</I>

FÅR PRØVE SEG: Kim Ojo kan være på vei til danske FC Midtjylland. Nigerianeren skal trene med danskene kommende uke.<I>Foto: Jan Morten Frengstad</I>

Av
Artikkelen er over 9 år gammel

Kim Ojo er høyaktuell for superligalaget FC Midtjylland og Nybergsund nigerianske spiss skal trene med danskene i fire dager kommende uke.

DEL

Selv om Ojo selv drømmer om en tilværelse i Spania eller Italia, så har i alle fall interessen for hans tjenester begynt å strømme inn til Nybergsund. Aller hetest er interessen fra FC Midtjylland, som etter 15 serierunder ligger på 8. plass i dansk eliteserie.

FC Midtjylland har ifølge Ola Brenden sett Ojo flere ganger, blant annet i siste seriekamp mot Alta i Finnmarkshallen. Som imidlertid ikke var Ojos beste kamp for året.

Tause dansker

Ojo, som scoret 14 mål for Nybergsund i 1. divisjon denne sesongen, reiste til Danmark i går og skal være hos klubben fra Herning til torsdag denne uken.

Østlendingen var i går kveld i kontakt med flere sentrale personer i FC Midtjylland, men verken assistenttrener Glen Riddersholm eller team manager Jimmy Laursen ville uttale seg om Ojo. De viste begge godt om oppholdet til Nybergsund-spissen, men henviste til sportsdirektør Jens Ørgaard.

Ørgaard hadde imidlertid ikke tid til en prat med norsk presse i går kveld, men bekreftet Ojos opphold og at han skal vise seg fram for klubben denne uken.
Heller ikke Ojo selv besvarte Østlendingens henvendelser i går kveld.

Kåret til årets spiller

Men Nybergsund-trener Ola Brenden var tilgjengelig i går.
– FC Midtjylland er godt kjent med forutsetningene om de ønsker å hente Kim Ojo og da er det ikke snakk om en "50-kroning", sier Brenden.

Fra Nybergsund-leiren har det tidligere blitt bekreftet at de vil kreve et millionbeløp om de skal slippe Ojo før kontrakten løper ut etter neste sesong.

PS! Lørdag kveld ble Kim Ojo kåret til Nybergsunds beste spiller på klubbens årsfest – stemt fram av spillerne i klubben.

Artikkeltags