Engelsk trio signerte ny kontrakt med Nybergsund

TAR NY SESONG: Simo Mbonkwi har vært solid for Nybergsund denne sesongen. Nå har 27-åringen signert ny ettårskontrakt med klubben.

TAR NY SESONG: Simo Mbonkwi har vært solid for Nybergsund denne sesongen. Nå har 27-åringen signert ny ettårskontrakt med klubben. Foto:

Onsdag ble de tre første Nybergsund-signeringene for 2020-sesongen presentert.

DEL

Forsvarstrioen Simo Edwine Mbonkwi, Kyle Richard Bailey og Rheo Josephs har signert kontrakter som gjør de til Nybergsund-spillere ut neste sesong.

Og det er viktige spillere som nå forlenger med 3. divisjonsklubben.

Mbonkwi, som kom fra klubben Bedfont Sports i lavere divisjoner i England, har vært på banen i 24 av 26 Nybergsund-kamper denne sesongen, både som midtstopper og sentral midtbanespiller og har notert seg for tre scoringer.

Den siste perioden har han utgjort midtstopperpar sammen med nettopp Kyle Richard Bailey, i kaptein Jean-Yves Mvoto sitt skadefravær.

Bailey kom fra klubben San Gwann FC på Malta og signerte for Sundet først etter at to serierunder var spilt

MED VIDERE: Kyle Richard Bailey blir Nybergsund-spiller også i 2020.

MED VIDERE: Kyle Richard Bailey blir Nybergsund-spiller også i 2020. Foto:

Siden den gang har Bailey spilt 22 av 24 kamper for klubben, inkludert cupkampen mot Kongsvinger 2.

Bailey står bokført med ett mål for tryslingene, fra 2-1-seieren over topplag Gjøvik-Lyn.

Rheo Josephs sluttet seg til de hvite og blå i sommer og har spilt sju kamper denne høstsesongen. Engelskmannen kan bekle begge sidebackene, noe han også har gjort.

Nybergsund er plassert på 6. plass i 3. divisjon avdeling 5 når én serierunde gjenstår.

Med seier over opprykksklare Rosenborg 2, og poengtap for Ranheim 2 og Kolstad i siste runde, vil Yngve Sandbuløkkens mannskap klatre helt opp på 4. plass i avdelingen.

Siste serierunde i 3. divisjon spilles førstkommende lørdag. Hjemmemøtet med Rosenborg 2 er også kronekamp for sundingene med gratis inngang på stadion.

Artikkeltags