Nybergsund frir til «Trysilrypene»

VIKTIG KAMP: Alexander Garcia, Remond Mendy og Kaimar Saag jakter tre viktige poeng i årets kronekamp på Nybergsund stadion søndag.

VIKTIG KAMP: Alexander Garcia, Remond Mendy og Kaimar Saag jakter tre viktige poeng i årets kronekamp på Nybergsund stadion søndag. Foto:

Nybergsund inviterer til kronekamp når Asker kommer på besøk søndag. Helgen skal brukes til å rekruttere Sundet-supportere blant Trysilrypene som inntar skibygda.

DEL

For kronekamp betyr gratis inngang på Nybergsund stadion søndag ettermiddag. Tabelltreer Asker kommer på besøk i det som er en svært viktig kamp for begge lag, i hver sin ende av tabellen.

For Nybergsund sin del vil et godt oppmøte på tribunen i tillegg føre til en solid sum inn i klubbkassa.

– Vi ligger på om lag 250 kroner per tilskuer sånn det ser ut nå, men dette er en kontinuerlig prosess helt fram til kampstart. Men foreløpig ser det bra ut, gitt at det kommer en del tilskuere, forteller Ola Brenden i Nybergsund Fotball.

Både bedrifter og privatpersoner bidrar med en gitt sum per tilskuere som finner veien til stadion søndag. Der blir det forskjellige aktiviteter for yngreslagene i Trysil og Engerdal, der det blant annet skal kåres den beste straffeskytteren i pausen av matchen.

– Vi er veldig takknemlig for alle som stiller opp for oss. Det er fantastiske bidrag, sier Brenden, som også håper helgens dameinvasjon i Trysil skal bære frukter også for Nybergsund.

Trysilrypa arrangeres denne helgen, der Nybergsund-gutta skal ha dugnad gjennom helgen. I tillegg har de fått jobben å rekruttere nye Sundet-supportere for å trekke folk til søndagens kamp.

– Alt over 300 tilskuere er vi godt fornøyd med og vi håper å kunne trekke noen «ryper» på kamp også. Der får spillerne en viktig rolle med å selge inn kampen gjennom helgen.

Men kampen er i like stor grad viktig rent sportslig. Med sju serierunder igjen å spille er Nybergsund fortsatt på trygg grunn i 2. divisjon, men kun tre poeng skiller ned til Brumunddal på nedrykksplass.

Tre poeng hjemme mot Asker, som jakter 2.-plassen på tabellen som gir kvalifiseringsspill til 1. divisjon, er viktig.

– Det blir et jag med Brumunddal, og kanskje Bærum, om å havne over streken. Så det er ingen tvil om viktigheten rundt kampen. Vi trenger de tre poengene, mener Brenden.

Artikkeltags