Spillerne strålende fornøyde med sin «nye» arbeidsplass

INNVIET BANEN I NYBERGSUND: Fra venstre: Ola Brenden, Marius Uhlseth, Jan-Eric Skøld, Per Lauritz Hanstad, Svein Skarpmo, 
Foran: Isak Løvlund

INNVIET BANEN I NYBERGSUND: Fra venstre: Ola Brenden, Marius Uhlseth, Jan-Eric Skøld, Per Lauritz Hanstad, Svein Skarpmo, Foran: Isak Løvlund

Tirsdag formiddag ble det nye kunstgresset i Nybergsund formelt innviet. Spillerne fikk imidlertid testet matta allerede før åpningen, og de er svært fornøyde med sin «nye» arbeidsplass.

DEL

– Dette er et kjempeløft. Ingen tvil om det. Det nye gresset er mye bedre enn det gamle, konstaterer Nybergsund-spiller Isak Løvlund.

– På hvilken måte er det bedre?

– Det er jevnere og ballen går mye fortere. Det igjen vil hjelpe oss til å holde et høyere tempo. Det tror jeg vil gagne oss, sier Løvlund, og legger til:

– Enn så lenge er gresset så nytt at hvert strå er veldig stivt. Det gjør at ballen «flyter» oppå gresset. Det vil nok endre seg litt ettersom vi bruker det, men allerede nå merker vi hvor mye bedre det er enn den gamle matta. Den var så hard at det var spillere som fikk vondt i ryggen av å være for lenge utpå der!

Og med nytt kunstgress er rammen definitivt satt for lokalderbyet mot Elverum kommende helg.

– Bana er i alle fall helt i ården, og jeg personlig gleder meg fryktelig til kamp. Dette er den viktigste kampen hele året for begge lag, og selv om Elverum har kommet litt bedre i gang enn oss, lever et derby sitt helt eget liv. Det er det laget som vil mest som kommer til å stikke av med poengene, mener Løvlund, som håper publikum lar seg lokke til Nybergsund Stadion for å se «Årets kamp».

– Det hadde vært utrolig bra om vi hadde klart å samle 1.000 mennesker her, konstaterer Sundet-spilleren.

Artikkeltags