Tronhus ferdig i Nybergsund

FERDIG I SUNDET: Christopher Lund Tronhus flytter hjem til Trondheim.

FERDIG I SUNDET: Christopher Lund Tronhus flytter hjem til Trondheim. Foto:

Christopher Lund Tronhus er ferdig i Nybergsund og flytter tilbake til Trondheim.

DEL

Trønderen kom til Nybergsund foran denne sesongen, etter én sesong i Raufoss.

25-åringen hadde i utgangspunktet kontrakt med klubben ut sesongen.

Nå er han og klubben enige om å avslutte kontrakten.

– Christopher ønsket en annen løsning og det har vi godtatt, sier Nybergsund-trener Jarl André Storbæk.

Tronhus sto fire av de første kampene for Nybergsund denne sesongen. Han ble den store helten da Nybergsund slo HamKam etter straffesparkkonkurranse i den første cuprunden, men har utover sesongen blitt henvist til benken. Det er en av grunnene til at 25-åringen ønsket nye utfordringer.

– I forhold til spilletiden jeg har fått følte jeg det var det riktige. Jeg føler jeg er god nok til å stå i 2. divisjon, men har ikke fått veldig mange sjanser. I tillegg har jeg ikke noe kamptilbud ettersom vi ikke har noe andrelag. For min utvikling er det ikke bra å sitte på benken, sier Tronhus, som i tillegg har fått et jobbtilbud han ikke følte han kunne si nei til.

– Det er en todelt grunn for så vidt. Både spilletiden i Nybergsund og jobbtilbudet i Trondheim gjorde at det er rett for meg å reise nå.

Foreløpig er ikke fotballframtiden bestemt. Den har Tronhus satt litt på vent.

– Jeg ønsket jo å ta opp kampen om å være førstekeeper i Nybergsund. Det er liksom ikke noe jeg har tenkt på lenge, å reise. Men når ting har blitt som det har blitt, føler jeg det er greit. Jeg har gode relasjoner til folk i Nybergsund, så det har ikke noe med det å gjøre. Men det har vært tungt å sitte så mye på benken, det skal jeg være ærlig på.

Artikkeltags