Gå til sidens hovedinnhold

Enkerud senket VIF

Artikkelen er over 9 år gammel

(Nybergsund - VIF2 4-0) Jonas Enkerud banket inn tre mål for Sundet mot VIF2, og har for alvor meldt seg på i toppscorerstriden i 2. div. avd. 1.

- Det er klart det hadde vært moro å putte så mange hver gang, men det viktigste er at jeg bidrar både offensivt og defensivt, sier tremålsscoreren til østlendingen etter kampslutt.
 
Og Enkerud bidro i aller høyeste grad i alle spillets faser mot Vålerengas juniorer.

Les mer: – Forventer at vi styrer mot VIF2
 
- Det klaffet bra i dag,og det er spesielt artig å få en slik kamp mot et lag som VIF. Det er mange unggutter på det laget, men det er likevel Enga det er snakk om, gliser Kjellmyra-gutten, som ikke har tenkt til å hvile på laurbærene framover:
 
 Jeg vet sjøl at jeg har en jobb å gjøre i forhold til å bli enda mer stabil, sier Enkerud.

Sundet-trener Tore Fossum var til tross for en meget komfortabel seier moderat fornøyd med kampen:
 
- Jeg synes vi mangler en del tempo og trøkk, men for all del: jeg er veldig fornøyd med at vi putter fire mål og holder nullen, sier Fossum.
 
Med seier over VIF2 har Sundet tatt godt grep om 1.plassen i avdelingen med 23 poeng - tre poeng foran fram larvik som kun klarte uavgjort mot Strømsgodsets 2. lag lørdag.
 
- Det er fint å være på toppen av tabellen, men det er ingen grunn tul å slappe av, vi må holde fokus, og fortsette å vinne kamper, sier Fossum.
 
Neste helg spilles siste seriekamp før fotballpausen. Da er Ørn Horten motstander.
 

Kommentarer til denne saken