Østre Torg blir konsertarena

til anjazz: DonkeyBoy
alle foto: Scanpix

til anjazz: DonkeyBoy alle foto: Scanpix

Artikkelen er over 9 år gammel

AnJazz-programmet er nesten klart. Det er også klart at konserten med DonkeyBoy blir ute på Østre Torg.

DEL

 

Live Maria Roggen medband, Blow som hyller Tom Waits, Hot Club de Norvège, DonkeyBoy, Jaga Jazzist og Tord Gustavsen Ensemble med Kristin Asbjørnsen er artistene som preger plakaten til årets AnJazz.
Festivalen fyller Hamar by med musikk i perioden torsdag 29. april til og med søndag 2. mai 2010.
De nevnte artistene skal enten opptre torsdag, lørdag eller søndag. Artistene som skal opptre fredag 30. april slippes senere.
AnJazz vil i år i det store og hele bli avviklet i Hamar sentrum der sentrale scener er Hamars gamle rådhus – både Teatersalen og den gamle kommunestyresalen. I tillegg vil det være aktiviteter og konserter på Astoria Hotell og nytt av året, på Østre Torg. Tradisjonen tro vil avslutningskonserten på søndag finne sted i Hamardomen.
Lørdag 1. mai vil Østre Torg bli åstedet for en konsert med popkometene i DonkeyBoy. På kvelden vil hele Østre Torg i Hamar bli avstengt for et av festivalens store høydepunkt.
– Barn under 12 år tilbys gratis adgang – selvfølgelig i følge med voksne, som naturlig nok må beatle. Her vil det bli fullt trøkk på torget, sier Tore Verne som sitter i styret i AnJazz.
Billetter ble lagt ut for salg mandag 22. februar.

 

 

Artikkeltags