Sikrer seg julebord i august

JULEBORDET I BOKS: Sist torsdag kunne Bjørg Antonsen og Øystein Anthonsen begynne å glede seg til sitt julebord i Hamarstua Spiseri i desember. Til venstre. Servitør Ida Christine Skar. Foto: Hilde Berit Evensen

JULEBORDET I BOKS: Sist torsdag kunne Bjørg Antonsen og Øystein Anthonsen begynne å glede seg til sitt julebord i Hamarstua Spiseri i desember. Til venstre. Servitør Ida Christine Skar. Foto: Hilde Berit Evensen

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

Julebordsbestillingene tikker jevnt inn hos Hamarstua Spiseri på Domkirkeodden. Med Stallgården ute av spill, ligger det i år an til den store førjulsstolleken i Hamarfor bedrifter og lutefisk-vennelag som venter for lenge med å bestille plass.

DEL

Skjelvinga som skulle foregått på lutefisktallerkenen rett oppunder jul, kan risikere å bli erstatta av skjelving i knea til desperate julebordsansvarlige i en ufrivillig stollek om få uker.

Ute i tide
Sist torsdag var Bjørg Antonsen og Øystein Anthonsen på Hamarstua Spiseri for å sikre seg plass til sitt julebord.
– Dermed har vi allerede noe glede oss til i desember. Bryllupet til dattera mi her i fjor, ble vi så fornøyd med at det sikkert blir bra å ha julebord her også, sier Øystein Anthonsen.
Servitør Ida Christin Skar vet at julebordssesongen kan bli ekstra hektisk i år som lutefiskens høyborg i Hamar, Stallgården, ligger nede.
– Det blir spennende å se hvor fort det blir fullt i avtaleboka, synes hun.

Sesongstart 1. november
Første november går startskuddet for årets julebordssesong i Hamarstua Spiseri med egen julemeny og åpent hver ettermiddag/kveld utenom søndager og mandager.
– Vi vet vi kommer til å trenge de fridagene hvis tilstrømningen blir minst like stort som i fjor. Da kunne vi nok hatt åpent døgnet rundt i julebordssesongen og likevel hatt nok å gjøre, forteller Skar.

Mer høståpent
Hun opplyser at Hamarstua satser på å holde åpent alle dager unntatt mandager framover mot julebordssesongen.
– I fjor hadde vi åpent for middagsservering fra Torsdag til og med Søndag i september, men i år er det middagsservering her tirsdager og onsdager også.
På nettet (www.hamarstua.no) meldes det om stor pågang med bestillinger også i månedene før juleborssesongen. Allerede er to lørdager, tre tirsdager, en torsdag og en fredag helt fullbooka i løpet av septrember og oktober.

Artikkeltags