Emma er neste finalist - men du kan fortsatt også bli med!

FINALEKLAR: Emma Cronfeldt Aasen (18) fra Moelv er klar for finale i Hele Hedmark synger.

FINALEKLAR: Emma Cronfeldt Aasen (18) fra Moelv er klar for finale i Hele Hedmark synger. Foto:

Hun har Adele som forbilde, og drømmer om å turnere verden rundt for å synge, Emma Cronfelt Aasen (18) fra Moelv. Kanskje kan starten bli å vinne Hele Hedmark synger? Har du samme drøm? Ja, da bør du melde deg på Hele Hedmark synger nå!

DEL

Noen har sunget hele livet, så lenge de kan huske tilbake. Emma Cronfelt Aasen (18) fra Moelv er ikke blant dem.

– Den første gangen jeg sang ordentlig for familien min, var da jeg skulle konfirmeres, i kulturhuset i Brumunddal. Den eneste som hadde hørt meg synge før det, var sanglæreren min. Men det er noe av det morsomste jeg har gjort i musikksammenheng så langt, smiler Emma.

Hun startet med sangtimer på ungdomsskolen, og går fortsatt til sanglærer for å utvikle seg videre.

Når hun ikke synger, er hun enten å finne på videregående, der hun går det siste året nå, eller i en sal der det trenes Crossfit.

Hele Hedmark synger

Hele Hedmark synger er en sangkonkurranse for alle sangglade fra 15 år og oppover, arrangert av Ontrack Studio på Rena i samarbeid med Østlendingen, Ringsaker Blad, Hamar Dagblad og Glåmdalen. Det skal plukkes ut totalt åtte finalister, som møtes til en live finale i Åmot kulturhus torsdag 24. mai. Billettene er gratis, og kan nå hentes ut i kulturhuset. Vinneren får en platekontrakt med Ontrack Studio, mens det også skal stemmes fra en folkets favoritt, som vinner en pengepremie. Du melder deg på via Østlendingen.no eller Ontrackstudio.no, men nå må du skynde deg, skal du rekke å være med!

Men musikken betyr unektelig mye for den pratsomme og engasjerte 18-åringen, som føler at hun gjennom den virkelig kan få uttrykke følelsene sine.

Torsdag kveld 24. mai er Emma blant finalistene i det livesendte showet i Åmot kulturhus. Har du lyst til å høre henne, og de andre som har kommet til finale? Da er det bare å ta kontakt med kulturhuset. Billettene er gratis, og et fullsatt kulturhus vil virkelig gi deltakerne følelsen av hvordan det er opptre foran et publikum!

I tillegg vil et dommerpanel, med Gaute Ormåsen i spissen, gi finalistene tilbakemeldinger og gode råd undervegs.

Hør låta «Issues» her:

Artikkeltags