- Vi er i skyene. Hun blir bare flinkere og flinkere! Tilbakemeldingen vi får fra de som virkelig kan dette er at hun er et naturtalent, sier partner Carl Erik Krefting i Søylen Eiendom, selskapet som eier Eger Karl Johan.


LES OGSÅ: Therese Johaug med nye glamorøse moteoppdrag og Krever 90.000 kroner for Johaugbilder

SE VIDEO FRA JOHAUGS SEXY SHOOT UNDER!

Dalsbygda-jenta har såvidt prøvd seg på modellfronten. Og nå har hun gjort det igjen.

- I Johaug har vi funnet en frontfigur som klarer å kombinere det jordnære norske og friske med det litt mer glamorøse og eksklusive - akkurat slik vi oppfatter Eger, sier Krefting.


- Vi ønsker at folk skal føle seg velkommen og ivaretatt når de kommer "hjem" til oss, og vi tror den blideste jenta fra Dalsbygda i Os har nettopp den effekten.


- Utypisk

 Det var rett før jul at Johaug debuterte som modell for første gang og tilbakemeldingene lot ikke vente på seg.

- Det er jo kanskje litt utypisk for en langrennsjente å stille opp i noe slikt og jeg var litt nervøs for hva folk skulle synes om bildene, men jeg fikk bare positive reaksjoner. Utrolig gøy! For en som bruker store deler av året på å trene er det spennende og annerledes å bli stylet av profesjonelle en gang i blant, men det er nok skigåingen som forblir hovedsatsningen, ler Johaug. Og legger til:


- Jeg tror faktisk det er positivt for skigåingen, det å gjøre noe helt, helt annet en gang innimellom. Dessuten er det morsomt å leve seg inn i en annen rolle enn den jeg har til daglig.

- Det var ikke mange motehus på Dalsbygda, så alt dette er jo nytt og spennende for meg. Som alle jenter er jeg glad i å pynte meg og her får jeg muligheten til velge på øverste hylle. Det er så mange plagg jeg har lyst på, så jeg prøver å begrense meg, men det må være lov å skeie ut litt etter en lang sesong?, ler Johaug


- Har modelloppdraget gitt mersmak?
- Det er fint med litt avveksling og en mulighet til å få vist frem andre sider av meg selv, men det er i langrennssporet jeg hører hjemme.

Jeg tror nok ikke jeg kunne blitt vant til modellivet, det er overraskende slitsomt å være naturlig foran et kamera, særlig med så mange mennesker rundt, sier Therese Johaug.

Ivrig shopper

Partner Runar Vatne i Søylen Eiendom mener Therese representerer det beste Norge har å by på.


- Eger retter seg inn mot den moderne norske mann og kvinne. Mennesker som lever sunt, og som også er opptatt av klærne de går i. Da sier det seg selv at Therese er det perfekte valget.


Johaug er en ivrig shopper og har vært fast kunde på Eger Karl Johan siden senteret åpnet.


- Når man flytter fra landet og inn til byen, er Karl Johan den første gaten man møter, så ja Eger Karl Johan har jeg vært på mange ganger. Nå har jeg i tillegg blitt kjent med de hyggelige menneskene der, så nå når sesongen snart er over er det på tiden med en skikkelig shoppingrunde, sier hun.


- Hun er fantastisk å jobbe med og kler alt, så vi gleder oss til å kle henne opp for våren, fastslår Carl Erik Krefting.