Gå til sidens hovedinnhold

Eau de Vill mellom barken og veden

Artikkelen er over 12 år gammel

Eller mellom "banden" og "Æljbærget" er vel riktigere å si. For hvilken side skal en velge, når en står med et ben i begge leire? Og det på selveste Briskeby stadion.

For det fotballgale bandet Eau de Vill fra Sømådal, har virkelig kjørt seg opp i et hjørne. Det innrømmer bandgeneral Svein Arild Johnsgård i en pressemelding utsendt torsdag.

De kjente musikerne i gruppa har både produsert "Score Mål" som er Ham Kam sangen, og "Sundet, hør Æljbærget", som har blitt rene nasjonalsangen i Nybergsund.

- Gnurkete felespell og irske fløytetoner ispedd hakking på mandolin, står vel ikke særlig godt imot illsinte fotballsupportere på bettongtribuner, undrer Jan Ole Johnsgård.

Han er på vegne av seg selv og resten av Eau de Vill gjengen, bekymret for å møte seg sjøl i døra, og lurer på om det rett og slett blir riktigst å spille "Molt oppi Sømåddal" under lørdagens oppgjør.

Men kjenner vi dem rett, varer denne bekymringen bare et sekund eller to. I et nut har de vel komponert en felles kampsang for begge lagene.

Spennende blir det i hvert fall å følge med på, om de i det hele tatt tør å stille opp på Briskeby på lørdag.

Kommentarer til denne saken