Gå til sidens hovedinnhold

Eidsiva bredbånd satser stort på digital-TV

Artikkelen er over 13 år gammel

Get og Eidsiva bredbånd AS inngår samarbeid på digital-TV i Hedmark og Oppland, og satser stort på privatmarkedet.

De to selskapene skal i fellesskap distribuere Gets TV-produkter og tjenester via IP-nett (fibernett) og RF-nett (kabelnett) til Eidsiva bredbånds kunder.

Selskapene skal sammen også levere digital-TV til etablerte kabelnett i borettslag og hyttemarkeder. Eidsiva har i dag vel 18.000 kunder, og har ambisjoner om å nå ut til 50.000 i løpet av de nærmeste årene.

Når ut til flere

Kundene i Hedmark og Oppland vil kunne motta digital-tv fra Get ved hjelp av en ny generasjon digitale dekodere tilpasset bruk i IP-nett.

– Vi har sammen utviklet en ny samarbeidsmodell for leveranse av digital-tv, Internett og telefoni. Vi henter produkter og kompetanse fra Get inn i våre lokalmarkeder, og Get får gjennom oss tilgang til vårt hjemmemarked, sier administrerende direktør Jan Larsen i Eidsiva bredbånd AS.

- Avtalen med Eidsiva bredbånd AS er et viktig skritt for å kunne tilby våre produkter også til kunder utenfor vårt eget nett, sier administrerende direktør i Get, Gunnar Evensen.

Fortsatt åpne nett

Planen er at de første Eidsiva-kundene skal få tjenester fra Get i løpet av sommeren 2008.

– Vi gleder oss til å kunne tilby disse produktene til kunder i Hedemark og Oppland. Eidsiva bredbånd er en spennende samarbeidspartner med en offensiv strategi for utvikling av bredbåndstjenester, avslutter Evensen.

Eidsiva bredbånd vil fortsatt ha åpne nett med alternative leverandører av IPTV og andre tjenester i fiberoptiske nett, men Get vil være bredbåndsselskapets viktigste innholdspartner.

Kommentarer til denne saken