Gå til sidens hovedinnhold

Samlet inn over 28.000

Artikkelen er over 7 år gammel

Det var mye liv og røre utenfor Madonna Frisørene lørdag. Men også inne i salongen var det folksomt med elverumsinger som ville støtte opp om kreftaksjonen.

Med premiert håndballkasting regissert av Elverum Håndball, kiosk, dans av ivrige jenter, gode tilbud på produkter og hårklipp der alle inntektene gikk til kreftaksjonen, var det mange som hadde møtt opp hos

Madonna Frisørene for å la seg frisere.

– Det var på tide å klippe oss, og at vi valgte denne dagen for å gjøre det var ikke tilfeldig. Det er en veldig god sak som det er en glede å støtte, sier Torgeir Bertheussen, som har tatt med seg sønnen Tobias for å klippe seg.

– Pappa bestilte timen, men det er en god sak å klippe seg for, sier Tobias Bertheussen.

– Noe alle er borti

Lena Bekkevold og Mette Pedersen er frisører hos Madonna Frisørene, og hadde ikke noe problem med å klippe hår for kreftaksjonen lørdag.

– Lørdag er en god dag uansett, men vi ser det at det er enda flere som klipper seg nå som vi gir dagsomsetningen til denne saken, sier Mette Pedersen.

Lena Bekkevold legger til at dette er en sak de fleste kan relatere seg til.

– Kreft er blitt noe alle er borti. Enten man har det selv, eller man kjenner noen som har det eller har hatt det, sier Bekkevold.

Mange som stilte opp

Utenfor Madonna Frisørene var det både aktiviteter med håndball og dans av frivillige.
Elverum håndballs Aleksander Børresen hadde ikke noe problem med å bruke deler av sin fridag på å støtte opp om kreftsaken.

– Dette er et kjempetiltak. Det er veldig viktig å stille opp for en slik sak, sier Børresen, som folk normalt er vant til å se på parketten i Terningen Arena.

– Det er også gøy for oss i Elverum Håndball at vi kan få vist oss fram på en annen måte enn folk er vant til å se oss, mener Børresen.

De forbipasserende fikk også se dans utført av Nora Lien, Henriette Hansen, Louise Lunde og Rikke Boysen Johansen utenfor salongen.

– Dette gjør vi kun for moro skyld, sier jentene, som opplevde at noen tok turen inn på salongen etter at de hadde danset.

– Det var en del som stoppet opp og så på da vi danset, før de tok turen inn i salongen, smiler jentene.

Kjetil Sveen som jobber sentralt i Madonna Frisørene er også godt fornøyd med tiltaket.

– Dette er et bra tiltak, og det er moro å se at folk støtter opp om det, sier Sveen, som var den første tok ideen opp med kreftaksjonen.

– Da vi tok kontakt, syntes de det var en knakende god idé.

Kommentarer til denne saken