Gåsehud i Hønsehuset

Hele gjengen fra Trippelkonserten: Einar Stray, Therese Aune, Pål Moddi Knutsen, Hanna Furuseth, Ofelia Østrem Ossum og Jørgen Nordby Henriksen.

Hele gjengen fra Trippelkonserten: Einar Stray, Therese Aune, Pål Moddi Knutsen, Hanna Furuseth, Ofelia Østrem Ossum og Jørgen Nordby Henriksen. Foto:

Av
Artikkelen er over 7 år gammel

På forhånd hadde Volum-sjefen satt gåsehudgaranti på Trippelkonserten i Hønsehuset på Gaarder Gård. Moddi, Therese Aune og Einar Stray innfridde.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Med trekkspill, keyboard, cello, fele, gitarer og trommer, var Pål Moddi Knutsen, Therese Aune og Einar Strayog band klare for å bergta publikum i det som tidligere var hønsehuset til Gaarder Gård midt i sentrum av Elverum.

Bildeserie: Se konserten i biler her

I overkant av hundre mennesker ville få med seg trekløveret på fredag, og aldersmessig var publikum i alt fra barneskole- til pensjonistalder.

De tre hovedpersonene regnes for å være «up-and-coming» i nasjonal sammenheng, med Moddi som den aller mest kjente. Egentlig spiller de hver for seg, men innimellom slår de seg altså sammen. Reportoaret besto av noen sanger fra hver av artistene som alle kompet på. I tillegg var noen av sangene skrevet av de tre i fellesskap.
 

Artikkeltags