AS Fæmund lanserer digital guide til båtpassasjerer

STOLTE: Per Arne Friestad (til venstre), daglig leder i AiSpot, viser stolt frem den nye appen sammen med Jan Aage Røtnes og Harald Jellum i AS Fæmund.

STOLTE: Per Arne Friestad (til venstre), daglig leder i AiSpot, viser stolt frem den nye appen sammen med Jan Aage Røtnes og Harald Jellum i AS Fæmund. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

AS Fæmund tar skrittet ut i den digitale verdenen, og lanserer app med interaktiv guide og online booking for årets besøkende.

DEL

Og man tar i bruk norsk reiselivsteknologi fra AiSpot som gjør det enkelt å utvide guiden og legge til nye opplevelser etter hvert.

Det siste året har AS Fæmund gjennomført flere spennende markedsaktiviteter og nyvinninger for å gjøre tradisjonsrike MS Fæmund II rustet til å møte framtidens markeder. Ikke minst blir det nå mye enklere for besøkende å bestille billetter til båtturen.

Automatisk informasjon

I en pressemelding forteller selskapet i Engerdal at MS Fæmund II har fått laget en digital, interaktiv guide for alle som reiser eller planlegger å reise med båten. Med mobilplattformen til AiSpot-guiden på mobiltelefonen får besøkende og interesserte automatisk informasjon om ankomst til de ulike havnene, og om attraksjonene i området.

Den vil også kunne gi, tips til turer i området, oversikt over overnatting, attraksjoner, og hva som skjer, og den vil gjøre det enklere å bestille billetter til båtturer.

I pressemeldingen går det fram at utenlandske turister kan få den interaktive guiden på sitt lokale språk.

Delfinansiert av kommunen

Appen er en del den nye markedsstrategien og satsingen til AS Fæmund, som er utviklet i samarbeid med Rådhuset Vingelen ved Linda M. Ramberg. Løsningen er delvis finansiert av Engerdal kommune.

MS Fæmund II blir den første aktøren som tar i bruk booking og billettløsningene til AiSpot.

– Vi håper mange får øynene opp for en tur langs Femunden og i Femundsmarka Nasjonalpark, og gleder oss til åpningsseilas 9. juni, sier Røtnes entusiastisk.

Artikkeltags