– Vi er veldig glade for å ha fått til en avtale med DittFiske og Anders Dahl Eriksen, som kommer til å levere strålende fiskeunderholdning utover sommeren, sier Østlendingens nett- og utviklingsredaktør, Jan Morten Frengstad.

Åpner på Mjøsa

Første episode av Fisching foregår på Mjøsa under konkurransen Dagdreggen, der Dahl Eriksen sammen med sitt team jakter på storfisken og seier i konkurransen.

– Fisk får de og stor er den, men de blir litt overrasket over hvilken fisk det er, røper Frengstad.

FØLG FISCHING PÅ FACEBOOK OG TWITTER!

Han kan love flere møter med blant andre Discoverys fiskekjendis Matt Hayes, som blant annet skal fiske med Fisching i Mjøsa.

Fisching vil også fiske flere steder i Hedmark, lete etter laksen i Gaula og mulig noen turer til utlandet.

Filmer alt selv

Anders Dahl Eriksen produserer, filmer og redigerer hele serien selv.

– Jeg ønsker å lage en serie skreddersydd for nett-tv-mediet og derfor var det også viktig å få Østlendingen med på laget, sammen med DittFiske.no. Det er stor fiskeinteresse i Hedmark og så jeg håper og tror at serien skal falle i smak.

I serien ønsker Dahl Eriksen å vise hvor gøy fisking kan være.

– Det er fokus på å fange de store fiskene og humor. Jeg vil vise fram fiske i hele landet, men Hedmark spesialt.

Vil få se flere serier

Dette er med det den andre serien som lanseres på ostlendingen.no. I fjor vinter ble krimserien Deadline vist over fire episoder.

– Dette blir noe helt annet enn Deadline, men minst like spennende.

Frengstad håper dette vil være starten på det å venne brukerne av ostlendingen.no til bruk av web-tv i mer utstrakt grad og se serier på nett.

– Jeg kan lover flere egenproduserte satsinger utover høsten og vinteren. Så det er bare å følge med, sier nettredaktøren.