HA forsinket på Hedmarken, kommer ikke ut i Østerdalen

Hamar Arbeiderblad er kraftig forsinket ut til leserne på Hedmarken onsdag, mens lesere i Oppland og Østerdalen ikke får avisa i postkassa i det heletatt.

Hamar Arbeiderblad er kraftig forsinket ut til leserne på Hedmarken onsdag, mens lesere i Oppland og Østerdalen ikke får avisa i postkassa i det heletatt. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Tekniske problemer førte til at Hamar Arbeiderblad var kraftig forsinket ut til sine lesere på Hedmarken onsdag. Lesere i Østerdalen og Oppland får ikke avisen i det hele tatt.

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Det er tekniske problemer i AvisTrykk, selskapet som trykker Hamar Arbeiderblad, som gjør at avisa tirsdag er kraftig forsinket. Det skal være to ødelagte trykktårn som er årsaken til problemene for Hamar-avisen.

Del på Facebook

I Østerdalen og Oppland kommer HA ikke ut i dag, melder HA på sine egne nettsider.

- På Hedmarken kommer avisa i løpet av dagen, men avisa er stort sett uten farger i dag på grunn av disse problemene, forteller Tore Johnstad i Mjøsdistribusjon.

Onsdag jobbet de på sprent for å kjøre ut aviser fortløpende.

- Det er ingen god følelse vi sitter med i redaksjonen i Hamar Arbeideblad i dag. Vi er veldig lite glad for det som har skjedd og det er først og fremst synd for abonentene, sier sjefsredaktør i HA, Carsten Bleness.

Da Østlendingen var i kontakt med redaktøren i 11-tiden onsdag hadde han ennå ikke klart for seg de økonomiske konsekvensene av onsdagens forsinkelse og trykkeriproblemer.

Dette fordi avisen nå har fullt fokus på å komme ut på gaten torsdag.

- Vi har ikke fått noen garantier for at vi klarer å komme ut torsdag heller, så det jobber vi nå på spreng med å løse, sier redaktøren.

Artikkeltags