Miss Universe Norway: – En seier uansett om jeg vinner eller ikke

SISTE TOG HAR IKKE GÅTT: Mari Ekeløf fra Hamar er spent foran lørdagens Miss Universe Norway-finale i Oslo. Om hun vinner, har ikke siste modell-tog gått. – Jeg ønsker å satse videre som modell, sier hun til Hamar Dagblad.

SISTE TOG HAR IKKE GÅTT: Mari Ekeløf fra Hamar er spent foran lørdagens Miss Universe Norway-finale i Oslo. Om hun vinner, har ikke siste modell-tog gått. – Jeg ønsker å satse videre som modell, sier hun til Hamar Dagblad. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

Lørdag arrangeres finalen i Miss Universe Norway 2013 i Oslo. Mari Ekeløf fra Hamar er i finalen og kan bli den som representerer Norge i den internasjonale finalen i Moskva i november.

DEL

Få dager før det braker løs er Ekeløf veldig nervøs.

– Jeg prøver å forberede meg på best mulig måte og øve på det jeg har lært, sier hun.

– Hvordan forbereder man seg til en missefinale?

– Man må prøve få nok søvn og spise riktig. I tillegg går jeg igjennom de tingene vi har lært igjennom noen måneder med intensive forberedelser. Jeg må huske alt jeg har lært, svarer Ekeløf.

Saken fortsetter under bildet

Mari Ekeløf
(Foto: Fighter Sport)

– Hva lærer man i forkant av en slik finale?

– Vi har lært å kommunisere på en helt ny måte. Å markedsføre oss selv, snakke med andre mennesker og svare på spørsmål. I tillegg lærer vi hvordan vi skal snakke med media. Vi lærer mye nytt om oss selv, utdyper hun.

I forkant av lørdagens finale har Ekeløf hatt mange oppdrag, blant annet flere fotoshoots.

– I den forbindelse lærer vi hvordan vi skal posere på bilder. Vi lærer om utseendet og hvordan vi skal se bra ut i forskjellige antrekk, fortsetter hun.

Ekeløf forklarer at den største jobben i forhold til finalen er gjort på forhånd – gjennom forberedelsene.

– Det eneste jeg trenger å vite nå er at kjolen er strøket og klar og at smykkene og de forskjellige antrekkene er klare, sier Hamars missehåp.

– Hvordan er magefølelsen foran finalen?

– Jeg har god samvittighet for alt jeg har gjort. Den siste tiden har jeg stått på og gjort mitt beste. I tillegg til Miss Universe-forberedelsene, har jeg jobbet og gått på skole. Ut fra det jeg har hatt mulighet til, har jeg gjort så godt jeg kan. Det har vært veldig gøy, men stressende, sier hun.

– Hva hvis du ikke vinner?

– Jeg er fornøyd, uansett. Jeg er glad for at jeg har vært med på dette. Jeg har skapt meg et stort nettverk og lært mye om denne bransjen. For meg har dette vært en lærerik reise. Det skal bli morsomt å prøve seg som modell videre i livet, sier hun.

LES OGSÅ:

Mari Ekeløf
(Foto: Fighter Sport)

Artikkeltags