Lidenskap for dans i Storgata

INSTRUKTØRER: Danseinstruktørene Harold Lagunilla, Ibarrlynn Reyna og Jonathan Alolod kom fra de anerkjente dansestudioene Vibe og Quicktime for å instruere danserne ved Dansestudio 11-rum ved helgas workshop.

INSTRUKTØRER: Danseinstruktørene Harold Lagunilla, Ibarrlynn Reyna og Jonathan Alolod kom fra de anerkjente dansestudioene Vibe og Quicktime for å instruere danserne ved Dansestudio 11-rum ved helgas workshop. Foto:

Av
Artikkelen er over 8 år gammel

Dansestudio 11-rum arrangerte workshop med tre instruktører fra de anerkjente dansestudioene Vibe og Quicktime i Oslo.

DEL

– Jeg er så støl, men det er så utrolig gøy å danse, sto det på en av dansernes facebook-status. Det er bare én av de fornøyde tilbakemeldingene vi har fått av dette, sier Michael Ray Vera Cruz Angeles - ivrig medlem av Dansestudio 11rum, og drivkraft bak denne workshopen.

Sammen med styremedlem Lise Bryhn, ville han inspirere ungdommene i dansestudioet - vise dem at det er mulig å drive med dans alltid.

 – Litt av drivkraften bak dette er å inspirere ungdommene til ikke bare å la dansingen bli viktig i en fase av livet, men la dette være en genuin interesse, sier han.

Alternativ idrett

Lise Bryhn er enig men Michael, og mener det at det kommer jevnaldrende med erfaring også er med på å bygge opp selvtilliten til ungdommene - vise dem at dans er noe som er verdt å holde på med.

– Og de er flinke! Vi har fått mange tilbakemeldinger om det, sier hun.

Dansestudioet er også et bevisst alternativ til den andre idretten som tilbys i Elverum.

– Det er med på å gi ungdommene et bedre tilbud enn det som er her i Elverum i dag.

Nyoppussede lokaler

Det er ikke lenge siden Dansestudio 11-rum fikk nye, nyoppussede lokaler i Dammenvegen. Med utsikt mot storgata og lyse lokaler, har danserne nok av plass å boltre seg på nå.

– Oppussingen ble gjort på dugnad, og vi er veldig glad for å ha egne lokaler, etter på ha leid av Ungdommens Hus hittil, sier Bryhn, og legger til at det med de store vinduene som peker dit, er som å danse i Storgata.

Danserne fra Dansestudio 11-rum skal danse Mart'n inn på rådhusplassen på torsdag.

Artikkeltags